Πρώτες φώτος για το "The Revenant": Όσκαρ για τον Leo με σκηνοθέτη τον Iñárritu; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες φώτος για το “The Revenant”: Όσκαρ για τον Leo με σκηνοθέτη τον Iñárritu;

Ειδήσεις | 21-1-2015 |

“Είναι μία κεφάτη κούρσα. Είναι πολύ πειραματικό αυτό που κάνουμε εδώ. Είμαι εθισμένος στο να κάνω πράγματα που μπορεί να αποτύχουν παταγωδώς, ή να μας δώσουν μία έκπληξη. Είμαι όλοι υπέρ του,” δηλώνει ο Alejandro González Iñárritu στο EW σχετικά με το νέο “The Revenant“. Και η δήλωση ταιριάζει μία χαρά στον σκηνοθέτη, που είδα το επίσης πειραματικό του “Birdman,” να κερδίζει 9 υποψηφιότητες για Oscar.  

Μαζί με τον Leonadro DiCaprio, θα δούμε τους Tom HardyWill Poulter, και Domnhall Gleeson, σε μία ιστορία που ακολουθεί έναν έμπορο γούνας, ο οποίος μετά από επίθεση που του κάνει μία αρκούδα, τον ληστεύει ένα group από εγκληματίες και τον αφήνουν να πεθάνει. Εκείνος όμως επιβιώνει και ξεκινά ένα σχέδιο για να τους εκδικηθεί.

Στο πλευρό του Inarritu, ο διευθυντής φωτογραφίας Emmanuel Lubezki, για ακόμα μία ταινία.

Γιατί όμως και αυτή η ταινία θα είναι ένα πείραμα; Γιατί ο σκηνοθέτης έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει την ταινία στον Καναδά θέλοντας να κινηματογραφήσει πραγματικές συνθήκες φωτισμού και καιρού. Οπότε μιλάμε για κρύο και ένα μικρό περιθώριο σε φως, καθώς μιλάμε για γυρίσματα μέσα στον Χειμώνα, με μικρότερη διάρκεια μέρας. 

Πρεμιέρα της ταινίας, τα επόμενα Χριστούγεννα. Δηλαδή στην καρδιά της εποχής των βραβείων. Και αν σας μύρισε κάτι, το όσκαρ του Leo είναι. 

The Revenant
Διαβάστε περισσότερα για: , , ,