Ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε τον τίτλο του πέμπτου Rambo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε τον τίτλο του πέμπτου Rambo

Ειδήσεις | 7-1-2015 |

Κατανοούμε βέβαια ότι μπορεί να έχετε χάσει τον λογαριασμό, αλλά εδώ είμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε.

Στην περίπτωση βέβαια του Stallone και του franchise του urban hero που ακούει στο όνομα Rambo, ταιριάζει μία λαϊκή παροιμία, σχετικά με τις εκτεταμένες δραστηριότητες γηραιάς κυρίας σε συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού, αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε.

Μετά λοιπόν από μήνες θεωριών, ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε τον τίτλο του 5ου Πέμπτου Rambo, το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Και βαφτίζεται ο δούλος του Θεού “Rambo: Last Blood”.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου και μάθαμε ότι η επόμενη ταινία του θα αφορά τη βιογραφία του γκάνγκστερ Gregory “the Grim Reaper” Scarpa.

7 χρόνια έχουν περάσει από την τέταρτη συνέχεια, η οποία έκανε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office, 113 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από το 2008, συζητούσε να δώσει σύνταξη στον χαρακτήρα για τα καλά, αλλά αποφάσισε να επανέλθει για ακόμα μία φορά, με σενάριο, σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο να του ανήκουν.

Αλλά ο Stallone δεν θα μείνει μόνο εκεί. Θα επιστρέψει σαν Rocky Balboa για έβδομη φορά, στη νέα ταινία του Ryan Coogler, “Creed.” Θα παίξει τον προπονητή του εγγονού του Apollo Creed, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Michael B. Jordan.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,