Ο Michael Keaton θα παίξει στην ταινία για τα McDonald's; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Michael Keaton θα παίξει στην ταινία για τα McDonald’s;

Ειδήσεις | 20-1-2015 |

Ο ηθοποιός, έχοντας κερδίσει την Χρυσή Σφαίρα για το Birdman και είναι υποψήφιος στα Όσκαρ για τον Α’ αντρικό ρόλο, συνομιλεί με παράγοντες για να πρωταγωνιστήσει στο The Founder, την σκοτεινή ιστορία ανέλιξης της αυτοκρατορίας των fast-food McDonald’s.

Το σενάριο υπογράφει ο Robert Siegel, που έχει γράψει και το Big Fan, και πρόκειται για ένα δράμα όπου θα περιγράφει την αληθινή ιστορία των Ray Kroc, Mac και Dick McDonald. Ο πρώτος είναι ένας πωλητής από το Ιλινόις που γνώρισε τα 2 αδέρφια στην νότια Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1950. Εντυπωσιάστηκε από το τάχιστο σύστημα ετοιμασίας του φαγητού που είχαν δημιουργήσει οι McDonald και οραματίστηκε την προοπτική της αλυσίδας. Ο Ray Kroc, έπειτα, χειραγώγησε την θέση του στην εταιρεία και την “άρπαξε” από τα αδέρφια για να την μετατρέψει σε μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το σεναριακό ύφος, λέγεται, ότι συγγενεύει με το ύφος των ταινιών The Social Network και There will be blood. 

Ο John Lee Hancock πρόκειται να σκηνοθετήσει το δράμα ενώ οι εταιρείες παραγωγής είναι οι FilmNation και TheCombine. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ηθοποιός συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη και του προτάθηκε ο ρόλος του Ray Kroc.

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,