Ο George Lucas δεν γνωρίζει την υπόθεση του 'Star Wars Episode VII: The Force Awakens - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο George Lucas δεν γνωρίζει την υπόθεση του ‘Star Wars Episode VII: The Force Awakens

Ειδήσεις | 21-1-2015 |

O George Lucas στα πλαίσια προώθησης της νέας του ταινίας, Strange Magic, αποκάλυψε ότι πριν η Lucasfilm πουληθεί στην Disney, ο σκηνοθέτης θα επέβλεπε το έβδομο επεισόδιο του Star Wars, με σενάριο που είχε γράψει ο ίδιος. 

Αλλά τώρα που το The Force Awakens είναι πια στα χέρια του J.J. Abrams, ο Lucas δήλωσε ότι είδε το τρέιλερ της ταινίας, αλλά δεν έχει ιδέα σχετικά με το οτιδήποτε άλλο. Όπως και εμείς δηλαδή: “Δεν έχω δει τίποτα. Εννοώ έχω δει το trailer, το οποίο είναι εξαιρετικό και ενδιαφέρον. Αλλά όπως έχω ήδη πει, για το μόνο που μετανιώνω σε ό,τι αφορά το star wars είναι ότι δεν το έχω ‘δει’. Καταλάβατε; Ποτέ δεν με συνεπήρε το θέαμα του σκάφους. Αλλά αυτή τη φορά θα καταφέρω να το απολαύσω, γιατί δεν έχω ιδέα τι έχουν κάνει.”

Ο Lucas όμως απεκάλυψε και άλλα ενδιαφέροντα. Είπε ότι έχει έτοιμα τα σενάρια για άλλες 2 ταινίες, δεν έχουν βέβαια σχέση με τον franchise, αλλά χρονολογούνται από την εποχή που ο σκηνοθέτης ήταν ακόμα φοιτητής. Αλλά δεν σκοπεύει να της ‘βγάλει’ γιατί τα πάντα είναι θέμα χρημάτων: “Δεν είναι ταινίες που μπορούν να βγουν. Είναι ταινίες για εμένα και τους φίλους μου. Θα κοστίσει πολύ περισσότερο να βγουν, παρά να γυριστούν. Δεν πρόκειται να βγάλουν χρήματα. Είναι δραματικές ταινίες, και είναι δύσκολο να τις εξηγήσω, γιατί δεν έχουν ξαναγίνει.”

Συμπληρώνει ότι δεν έχει σαφές σχέδιο για το μέλλον των ταινιών αυτών, αλλά δεν αποκλείει να γίνουν κιόλας.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,