Ο Benedict Cumberbatch μιλάει για το cast του "Doctor Strange" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Benedict Cumberbatch μιλάει για το cast του “Doctor Strange”

Ειδήσεις | 9-1-2015 |

Πέρασε περίπου ένας μήνας από τότε που επιβεβαιώθηκε ότι ο Benedict Cumberbatch θα είναι στο ρόλο του Doctor Strange στην ομώνυμη ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2016 από τη Marvel. Ο γνωστός κι αγαπημένος Sherlock, ετοιμάζεται τον τελευταίο καιρό για το νέο του ρόλο και μιλώντας στο The Wall Street Journal είπε:

«Δεν νομίζω πως είναι ρίσκο εξαιτίας της Marvel. Η Marvel είναι σταθερή στο να παίρνει χαρακτήρες από τα κόμιξ και να τους μετατρέπει σε θεούς επί της οθόνης. Είναι πολύ διαφορετικό. Υπάρχει ένα τεράστιο νέο στοιχείο στο σύμπαν της Marvel το οποίο θα ενσωματωθεί μέσω αυτής της ιστορίας και αυτού του ρόλου.

Αλλά, ξέρετε, είμαι πολύ ενθουσιασμένος σχετικά με αυτήν την ταινία και το να δουλέψω με τον Scott (Derrickson) του οποίου η φαντασία είναι αστείρευτη και με όλους και όλες μέσα στη Marvel γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Δεν μπορώ να κάνω άλλες αποκαλύψεις ή να πω spoilers αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμη πολύ μακρυά, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος σχετικά με αυτήν την πνευματική διάσταση, σαφώς. Είναι κάτι που έχει υπάρξει μεγάλο μέρος της ζωής μου.»

Ο Benedict παραδέχθηκε πως δε διάβαζε τα κόμιξ του Doctor Stragne όταν ήταν μικρός αλλά «μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα διαβάζω τώρα, μανιωδώς» λέει χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στον Benedict, που τα τελευταία χρόνια χαίρει τεράστιας αναγνωρισιμότητας αλλά και… ζήτησης για νέους ρόλους.

Δείτε τρεις κριτικές για το Imitation Game που παίζεται στις αίθουσες. 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,