Ο Benedict Cumberbatch μιλάει για ονόματα μωρών και για photobombs με την Ellen DeGeneres - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Benedict Cumberbatch μιλάει για ονόματα μωρών και για photobombs με την Ellen DeGeneres

Ειδήσεις | 16-1-2015 |

Η Ellen DeGeneres ήταν έτοιμη, με μια λίστα από πιθανά ονόματα για το παιδάκι του μέλλοντα πατέρα, Benedict Cumberbatch, ο οποίος παρευρέθη στην εκπομπή της αυτή τη βδομάδα. Ο δημοφιλής ηθοποιός άκουσε τη λίστα της, κάνοντας αστεία και σχολιάζοντας τις επιλογές.

Ο Cumberbatch, χαλαρός όπως πάντα, εξήγησε γιατί έκανε photobombing στη Meryl Streep και την Margaret Cho κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Σύμφωνα με όσα είπε, είχε υποσχεθεί να μην ξανακάνει photobombing ποτέ και σε κανέναν, αλλά εμφανίστηκε μπροστά του η τέλεια ευκαιρία. «Η Meryl Streep και κάποιος από τη Βόρεια Κορέα καθόντουσαν ακριβώς μπροστά μου για 5 λεπτά προσπαθώντας να τραβήξουν φωτογραφία. Είναι γελοίο. Απλά πήδηξα μπροστά από την κάμερα.»

Καλά έκανες Benedict, στο λέμε εμείς, οι fans σου. Και μιας και είπαμε fans, πριν συνεχίσουμε, θυμηθείτε το πρόσφατο αφιέρωμά μας, στον αγαπημένο ηθοποιό.

Η DeGeneres συνέχισε πιέζοντας τον ηθοποιό του “Imitation Game” να σχολιάσει το γεγονός ότι οι θηλυκές fans του αυτοαποκαλούνται Cumberbitches (Cumber…σκύλες) με τον ηθοποιό να εκφράζει τις επιφυλάξεις του.

«Σκέφτηκα “Κορίτσια, αυτό είναι υπέροχο. Με κολακεύετε, αλλά αυτό δεν πάει λίγο πίσω το φεμινισμό; Ενισχύστε λίγο τον εαυτό σας αν πρόκειται να ερωτευθείτε έναν άντρα με – πώς να το πω – λίγο περισσότερη αυτοεκτίμηση από σας”» είπε ο Cumbebatch. «Αλλά ναι, ήταν πολύ γλυκές. Μου απάντησαν πολλές λέγοντας “Εντάξει, δεν είχαμε σκοπό να βλάψουμε το φεμινισμό, απλά κάναμε λίγη πλάκα με το επώνυμό σου.”»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Benedict Cumberbatch:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=B7XIUxyTi_8&w=560&h=315]

Διαβάστε περισσότερα για: ,