Μαύρα Κοράκια - Το remake του "The Crow" έχει ξεκινήσει άσχημα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μαύρα Κοράκια – Το remake του “The Crow” έχει ξεκινήσει άσχημα

Ειδήσεις | 30-1-2015 |

Άλλοι το λένε remake. Άλλοι μιλούν για reboot. Όπως και να το πεις, το “The Crow” προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει τον δρόμο του στις αίθουσες, με προβλήματα και καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Αρχής γενομένης από τον σκηνοθέτη. Τον προηγούμενο Δεκέμβριο ο σκηνοθέτης F. Javier Gutierrez άφησε ελεύθερη τη θέση του, δίνοντας την σκυτάλη στον Corin Hardy, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Sundance, για να προμοτάρει τη νέα του ταινία, “The Hollow”, και δήλωσε για το “Crow”: “Θέλω να πως την ιστορία, και να γίνει μέρος των ταινιών της Marvel και του Dark Knight. Σκοπεύω να είναι συναισθηματική και σκληρή, και ό,τι ζητάει το κοινό από μία τέτοια ταινία. Θέλω να κάνω μία ταινία που ανυπομονώ να δω, σαν fan της πρώτης ταινίας. Θα ξεκινήσω από το graphic novel, και θα προσθέσω όλες τις λεπτομέρειες που δεν έχουμε δει ακόμα”.  

Ο μέχρι στιγμής πρωταγωνιστής,  Luke Evans αποχώρησε λόγω του ότι η παραγωγή καθυστερούσε τόσο πολύ και είχε άλλες δεσμεύσεις. Έτσι η ταινία έχει ξεμείνει από πρωταγωνιστή. Υποτίθεται ότι θα έβγαινε στις αίθουσες μέσα στο 2015, αλλά αυτό μάλλον είναι ακατόρθωτο. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει για το 2016. 

Διαβάστε περισσότερα για: ,