Καινούριες λεπτομέρειες για το sequel της ταινίας "Twins", το "Triplets" με Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Καινούριες λεπτομέρειες για το sequel της ταινίας “Twins”, το “Triplets” με Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito

Ειδήσεις | 12-1-2015 |

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και κωμικός Josh Gad, πρόσφατα συμμετείχε σε μία συνεδρία του Reddit AMA, κατά την διάρκεια της οποίας πολλοί fans του έκαναν ότι ερωτήσεις ήθελαν. Μία εργασία που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει στο παρελθόν, ήταν να δουλέψει πάνω στο σενάριο του “Triplets”, της συνέχειας της διάσημης κωμωδίας του 1988, του “Twins”.

Στην ταινία, υποτίθεται πως θα δούμε τον Arnold Schwarzenegger και τον Danny DeVito να ξανασυναντιούνται σαν το πιο απίθανο ζευγάρι διδύμων, σε όλο τον κόσμο! Αφού έχουν τραβήξει άλλους δρόμους για πολλά χρόνια, ξαναβρίσκονται όταν ανακαλύπτουν ότι έχουν έναν νέο αδερφό! (πιθανότατα να τον υποδύεται ο Eddie Murphy). Αυτό το σενάριο ακούγεται εδώ και λίγο καιρό και για αυτό το λόγο ο Gad ρωτήθηκε σε ποια φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εξέλιξη της ταινίας. Η απάντηση του ήταν η εξής:

Το σενάριο είναι έτοιμο. Όλοι συμφωνήσαμε πως ήταν πολύ ωραίο. Καταλήξαμε σε αυτό, κάνοντας 2 προσχέδια. Η Universal, έχει πατήσει το κουμπί του διαλείμματος για λίγο, δεν ξέρω για ποιο λόγο, αν και μέσα μου πιστεύω πως το κάνουν γιατί δεν έχουν καταλήξει αν θέλουν ένα sequel της ταινίας.

Νομίζω πως αν υπάρξει ένα ξέσπασμα συναισθημάτων, η βελόνα θα μετακινηθεί και η ταινία θα γίνει,αλλά τώρα υπάρχει μία στασιμότητα. Πάντως, όσοι διάβασαν το σενάριο το λάτρεψαν και για αυτό ελπίζω πως θα βγει στο φως της μέρας κάποια στιγμή, είναι έτοιμο και περιμένει!

Στην ερώτηση που του έγινε για το αν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, απάντησε πως ” το πιο πιθανό είναι πως όχι, μιας και τώρα δεν προτίθεμαι να συμμετέχω”. Επίσης, αποκάλυψε πως 2 βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι γιοι των βασικών χαρακτήρων και είπε πως “ο Arnold έχει ένα γιο που μοιάζει με τον Danny και ο Danny ένα γιο που είναι ίδιος ο Arnold”.