Καθυστερεί κι άλλο το επόμενο Avatar - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Καθυστερεί κι άλλο το επόμενο Avatar

Ειδήσεις | 17-1-2015 |

Ο James Cameron είπε στο Associated Press αυτήν την εβδομάδα ότι η παραγωγή των συνεχειών του Avatar έχει καθυστερήσει. Ως συνέπεια, η τριλογία των νέων φιλμ δεν θα ξεκινήσει για τις αίθουσες πριν από τα Χριστούγεννα του 2017, ένα χρόνο πίσω από τον αρχικό σχεδιασμό.

Μία από τις αιτίες της καθυστέρησης είναι η ταυτόχρονη κινηματογράφηση και των τριών ταινιών. Όπως ο ίδιος αναφέρει, “Δεν πρόκειται να κάνουμε μία και μετά να σκεφτούμε να κάνουμε την επόμενη και μετά ακόμα άλλη μία. Παράλληλα με αυτό, σχεδιάζουμε τα πάντα από τώρα, τα πλάσματα, τους περιβάλλων χώρους.”

Για την καθυστέρηση επίσης φημολογείτο ότι ένα σενάριο δεν είχε φτάσει στα γραφεία της Fox και καθυστέρησε η χρηματοδότηση και η παραγωγή. Ο σκηνοθέτης λέει ότι η καθυστέρηση αξίζει: ” Δεν χρειάζεται να πω τίποτα ως καλλιτέχνης για την κατάσταση του κόσμου και τις ανθρώπινες σχέσεις που δεν μπορώ να πραγματοποιήσω μέσα από τον φακό του σύμπαντος του Avatar. Είχαμε κανά δύο χρόνια να σκεφτούμε τον κεντρικό άξονα των ιστοριών των επόμενων τριών ταινιών και δεν περνάει μέρα χωρίς να πιστεύω όλο και περισσότερο σ’αυτές τις ιστορίες. Δεν θα βγούμε στην φόρα γρήγορα μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούμε την πρωτότυπη ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,