Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2014 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2014

Ειδήσεις | 10-1-2015 |

Ο κωμικός ηθοποιός,  Adam Sadler, για άλλη μια φορά πρώτος  στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Forbes, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παραγκωνιστούν στην 2η και 3η θέση  οι εξαιρετικοί ηθοποιοί Johnny Depp και Tom Hanks. Παρ’όλο που η τελευταία ταινία του Adam Sadler, το Grown Ups 2 σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αποφέροντας κέρδη 246 εκατομμυρίων δολαρίων, στο παγκόσμιο box office, δεν αρκούν για να καλύψουν τα έξοδα των προηγούμενων 2 ταινιών του  48χρονου ηθοποιού, οι οποίες ήταν φιάσκο. (Jack and Jill aκαι That’s My Boy.)

“Υπολογίζουμε πως για κάθε ένα δολάριο που πληρώνεται ο Adam Sadler,η απόδοσή του κυμαίνεται περίπου στο ποσό των 3,20 δολαρίων”, ισχυρίζεται το Forbes.

0x600

Ο Johnny Depp, ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Πειρατές της  Καραϊβικής”, έρχεται στην δεύτερη θέση, αποδίδοντας μία μέση τιμή των 4,10 δολαρίων , για κάθε δολάριο που εισπράττει, εξαιτίας πρόσφατων ατυχιών και αποτυχιών, όπως το The Lone Ranger και το Dark Shadows.

0x600 (1)

Στην τρίτη θέση, βρίσκουμε τον Ben Stiller, ο οποίος έχει απόδοση 4,80 για κάθε δολάριο που παίρνει. Η κωμωδία είναι ένα δύσκολο είδος και οι τελευταίες ταινίες του δεν πήγαν καλά, όπως το  Tower Heist  και το  The Watch, οι οποίες σημείωσαν παταγώδη αποτυχία.

0x600 (2)

Στην επόμενη θέση, δηλαδή στην, έχουμε τον Ryan Reynolds, ο οποίος έχει απόδοση 4,90 δολάρια για κάθε ένα δολάριο που πληρώνεται. Η ταινία R.I.P.D., το 2013, ήταν μεγάλο φιάσκο και έπληξε ιδιαίτερα το οικονομικό status του ηθοποιού. Όμως, θα βελτιωθούν τα πράγματα για αυτόν με την επερχόμενη ταινία του, το Deadpool, από ότι φαίνεται.

0x600 (4)

Στην 5η θέση, βρίσκουμε τον Tom Hanks, του οποίου οι ταινίες έχουν απόδοση 5,20 δολάρια για κάθε ένα που πληρώνεται. Η ταινία Cloud Atlas, ήταν ιδιαίτερα δαπανηρή και δυστυχώς μεγάλη αποτυχία, στην οποία ο ηθοποιός υποδύθηκε 6 διαφορετικούς ρόλους.

0x600 (5)

Στην 6η θέση, βρίσκεται ο Will Ferrell,ο οποίος έχει απόδοση 6,60 δολάρια για κάθε ένα που πληρώνεται. Επειδή οι κωμωδίες συχνά διαδραματίζονται σε διάφορα μέρη του εξωτερικού, δεν αποφέρουν πολλά έσοδα στα εγχώρια studio.Παρόλο, λοιπόν το γεγονός πως ταινίες όπως το Campaign και το The Other Guys, πήγαν αρκετά καλά εισπρακτικά, δεν απέφεραν αρκετά έσοδα.

0x600 (6)

Έπειτα, στην 7η θέση, βρίσκουμε τον Channing Tatum, ο οποίος έχει απόδοση 6,70 δολάρια για κάθε ένα που πληρώνεται. Σχεδόν κανείς στο Hollywood, δεν θα θεωρούσε τον Tatum καλοπληρωμένο, αλλά παρόλα αυτά βρίσκεται στην λίστα εξαιτίας της τεράστιας αμοιβής του για την συμμετοχή του στην ταινία Magic Mike, καθώς και για την αμοιβή του στην ταινία White House Down.

0x600 (7)

Στην 8η θέση, βρίσκεται ο πολύ διάσημος και αγαπητός Denzel Washington, ο οποίος έχει απόδοση 6,90 δολάρια για κάθε ένα που πληρώνεται. Ο ηθοποιός, συνήθως, απαιτεί πολύ μεγάλους μισθούς, με αποτέλεσμα οι ταινίες του να πρέπει να ξεπεράσουν κατά πολύ τον γενικό προϋπολογισμό ώστε να αποφέρουν έσοδα. Τελευταία, οι ταινίες του πήγαν καλά, αλλά όχι εξαιρετικά.

0x600 (8)

Στην 9η θέση, συναντούμε την αγαπημένη Sandra Bullock, η οποία δεν θεωρείται από τις καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood, ακριβώς όπως και ο Tatum, αλλά βρίσκεται στη λίστα καθαρά λόγω μαθηματικών υπολογισμών. Οι μεγάλες αμοιβές που πήρε για τις ταινίες  The Blind Side και για το Gravity, την ανέβασαν μισθολογικά.

0x600 (9)

Στην τελευταία θέση της λίστας, βρίσκεται ο Ben Affleck , οποίος αποδίδει 9,37 δολάρια για κάθε ένα που πληρώνεται. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην τελευταία θέση, όχι λόγω μεγάλων αποτυχιών και φιάσκων, αλλά εξαιτίας κάποιων ταινιών, όπως το Runner Runner, η οποία συγκέντρωσε μόνο 63 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

0x600 (10)

.D.R.I.P.D.