Η Kaya Scodelario θα παίξει στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kaya Scodelario θα παίξει στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

Ειδήσεις | 26-1-2015 |

Μετά από την επιτυχία του The Maze Runner, η γνωστή ηθοποιός του Skins, Kaya Scodelario θα δοκιμάσει την τύχη της στο πέμπτο μέρος της σειράς ταινιών «Pirates of the Caribbean».

Η βρετανίδα ηθοποιός θα βρίσκεται σε κεντρικό ρόλο, ενσαρκώνοντας μια γυναίκα που θα συνδεθεί ερωτικά με τον Βρετανό στρατιώτη Henry που συνεργάζεται με τον John Sparrrow.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom και τις νέες προσθήκες Javier Bardem και Brenton Thwaites θα ξαναδούμε τις περιπέτειες των Πειρατών. Ο Javier Bardem θα είναι ο κακός της ταινίας και θα παίξει το φάντασμα ενός πειρατή που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του.

Οι σκηνοθέτες Joachim Rønning και Espen Sandberg (Kon-Tiki) είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Αυστραλία τον επόμενο μήνα και η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2017. Μετά και από τις χαμηλές εισπράξεις της τελευταίας ταινίας of the Caribbean: On Stranger Tides οι υπεύθυνοι της Disney δίνουν το πράσινο φως σε μια παραγωγή, αρκετά προσεκτική, όπως ακούγεται, αφού χρειάστηκαν αρκετά χρόνια ανασυγκρότησης ύστερα από πολλές συζητήσεις και διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,