Η Julianne Moore ξέχασε να επαινέσει την Marion Cotillard και ζητάει συγγνώμη! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Julianne Moore ξέχασε να επαινέσει την Marion Cotillard και ζητάει συγγνώμη!

Ειδήσεις | 19-1-2015 |

Η Julianne Moore αισθάνεται πολύ ταπεινωμένη και ο λόγος είναι…

Την Πέμπτη το βράδυ, παρέλαβε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στο Critics’ Choice Awards, για την ερμηνεία της στο Still Alice και προσέφερε με το λόγο που έβγαλε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές, στην δίωρη τηλεοπτική μετάδοση, επαινώντας όλες τις συνυποψήφιές της, ξεχνώντας την Marion Cotillard και την υποψήφιότητα της στα Oscar, για το Two Days, One Night.

Αφού ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο της από τον παρουσιαστή Patrick Stewart, η Moore αναφέρθηκε σε όλες τις συναδέλφους της, λέγοντας ότι “συνεχώς εμπνεόταν από ό,τι έκαναν: από την Reese (Witherspoon) και την πορεία της μέσω της θλίψης, από την Jennifer (Aniston) και τον ασυνήθιστο πόνο της, από την Rosamund (Pike) και την οργή της, καθώς και από την Felicity (Jones) και την αντοχή της.”

Κατά τη διάρκεια του λόγου της, η κάμερα εστίαζε στα πρόσωπα όλων των συνυποψηφίων της, εκτός από της Cotillard, που ήταν επίσης παρούσα. Στο twitter, αργότερα το ίδιο βράδυ, η Moore διόρθωσε την παράλειψή της και έγραψε: “Ξέχασα να αναφερθώ στην Marion Cotillard, στο λόγο μου, σήμερα το βράδυ και νιώθω μεγάλη ντροπή. Είναι εξαιρετική σε ό,τι κάνει και ιδιαίτερα στο Two Days, One Night.

Η Moore θα έχει άπλετο χρόνο να ζητήσει συγγνώμη και από την ίδια, κατά πρόσωπο. Και οι 2, εξάλλου, προτάθηκαν για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, μαζί με τις Witherspoon, Jones and Pike.

Διαβάστε όλο τον λόγο της Moore, παρακάτω:

“Ευχαριστώ πολύ τα  Critics’ Choice Awards, για αυτό το βραβείο. Σας ευχαριστώ που προσέξατε αυτή την μικρή ταινία και που με τιμήσατε ανάμεσα σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες. Ένα πράγμα που ξέρω σίγουρα για τον εαυτό μου, είναι πως είμαι φίλη των γυναικών. Μου αρέσει να μιλάω με γυναίκες, να βγαίνω έξω με  άλλες γυναίκες και να συνεργάζομαι με άλλες γυναίκες. Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του να είσαι γυναίκα ηθοποιός, είναι ότι σπάνια συνεργάζεσαι με άλλες γυναίκες ηθοποιούς. Αλλά, φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως δεν τις παρακολουθώ, αλλά αντιθέτως εμπνέομαι συνεχώς και από τις δουλειές τους. Εμπνεύστηκα από την Reese(Witherspoon) και την πορεία της μέσω της θλίψης, από την Jennifer (Aniston) και τον ασυνήθιστο πόνο της, από την Rosamund (Pike) και την οργή της, καθώς και από την Felicity (Jones) και την αντοχή της.

Μου έχετε δώσει τόσο μεγάλη ώθηση και έμπνευση και νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι μαζί σας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες με τις οποίες μίλησα και πάσχουν από τη νόσο του Alzheimer και ζουν με αυτή. Είναι πραγματικά, τόσο μα τόσο υπέροχες. Θα ήθελα να τις ευχαριστήσω για τον χρόνο τους, καθώς και για την γενναιοδωρία τους, καθώς και για το ότι μοιράστηκαν μαζί μου την εμπειρία τους. Ελπίζω να σας δικαίωσα. Και θα ήθελα να αναφερθώ ειδικά στην φίλη μου, την Sandy Oltz, την κοκκινομάλλα αδερφή μου, που ζει με την νόσο του Alzheimer, τα τελευταία 3 χρόνια… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό… Σας ευχαριστώ.”