Η Ένωση Σεναριογράφων των Η.Π.Α. "ανεβάζει" κι άλλο τους Guardian of the Galaxy. Δείτε τις υποψηφιότητες των βραβείων της - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Ένωση Σεναριογράφων των Η.Π.Α. “ανεβάζει” κι άλλο τους Guardian of the Galaxy. Δείτε τις υποψηφιότητες των βραβείων της

Ειδήσεις | 13-1-2015 |

Οι υποψηφιότητες για τα καλύτερα σενάρια, πρωτότυπα και διασκευασμένα, ανακοινώθηκαν από την Ένωση Σεναριογράφων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η έκπληξη να υπάρχει και μία ταινία σαν το The Guardians of the Galaxy στην κατηγορία των διασκευασμένων σεναρίων ήταν πραγματικά αρκετά ευχάριστη όσο και απρόσμενη.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ταινίες όπως το Selma, το Birdman, το The theory of everything και το Mr. Turner έμειναν στην απ’έξω λόγω τεχνικών προδιαγραφών τότε η υποψηφιότητα της ταινίας κόμικ της Marvel αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Άλλωστε, οι επιδοκιμασίες από γνωστούς αστέρες του χώρου για την αρτιότητα αυτής της επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια περισσεύουν. 

Αναλυτικά, οι υποψηφιότητες διακρίνονται στις κατηγορίες πρωτότυπου, διασκευασμένου καθώς και σεναρίου ντοκιμαντέρ και είναι:

Πρωτότυπου Σεναρίου

Boyhood
Foxcatcher
The Grand Budapest Hotel
Whiplash
Nightcrawler

Διασκευασμένου Σεναρίου

American Sniper
Gone Girl
The guardians of the galaxy
The Imitation Game
Wild

Σεναρίου ντοκιμαντέρ

Finding Vivian Maier
The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz
Last Days in Vietnam
Red Army

Διαβάστε περισσότερα για: ,