Οι Χρυσές Σφαίρες ανακοινώνουν νικητές πριν την ώρα τους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Χρυσές Σφαίρες ανακοινώνουν νικητές πριν την ώρα τους

Ειδήσεις | 10-1-2015 |

Η ιστοσελίδα των βραβείων φαίνεται να έκανε πάλι το θαύμα της. Ανακοίνωσε όντως τους αυριανούς νικητές, για καλύτερη ταινία;

Την Παρασκευή το επίσημο site του  HFPA (Hollywood Foreign Press Association, η διοργανώτρια αρχή πίσω από τις Χρυσές Σφαίρες), κατά λάθος δημοσιοποίησε για λίγο χρόνο ότι τα “Selma” και “Into The Woods“, είναι οι νικητές στις κατηγορίες Καλύτερου Δράματος και Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ, αντίστοιχα.

Η τεχνική εταιρία “BlueFin” πήρε την ευθύνη για το σφάλμα, με την δικαιολογία ότι έκανε ελέγχους στις φόρμες της σελίδας.  Το πιθανότερο είναι να είναι όντως λάθος, καθώς πίσω από τα Selma και Into the Woods, βλέπουμε φωτογραφίες των περσινών νικητών, “12 Years a slave” και “American Hustle“.

Υπεύθυνος της BlueFin δήλωσε στο Variety: “Καθώς κάναμε ελέγχους στην επίσημη ιστοσελίδα των Golden Globes, για την απονομή της Κυριακής, ένα τεστ δημοσιοποιήθηκε. Διαλέξαμε δύο τίτλους τυχαία, χωρίς γνώση κατηγοριών ή νικητών. Είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για το λάθος”. 

Έχει όμως ξαναγίνει. Το 2009, το όνομα της Anne Hathaway εμφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο στην λίστα των νικητών για το “Rachel Getting Married”. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν, προς όφελος της Kate Winslet, που πήρε το βραβείο, αντί της Hathaway.

globesscreenshot

Διαβάστε περισσότερα για: