Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των "Star Wars VIII και IX" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των “Star Wars VIII και IX”

Ειδήσεις | 31-1-2015 |

Εδώ δεν έχουμε δει καλά καλά το Episode VII, η Disney δια μέσου του διευθυντή της Bob Iger, μας ανακοίνωσε το πότε θα βγουν τα δύο επόμενα επεισόδια του franchise.

Το 8ο μέρος θα το δούμε στις αίθουσες το 2017, και το 9ο το 2019. Στην ίδια ανακοίνωση ο Iger τόνισε ότι έχει δει το μεγαλύτερο μέρος του “Star Wars: The Force Awakens”, και ότι θέλει να “πει” στους fans ότι αξίζει την αναμονή. Επιπρόσθετα μας ενημέρωσε ότι η παράλληλη ταινία που θα βγει μέσα στο 2016, θα αφορά έναν χαρακτήρα του “The Force Awakens”. 

O ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Σαν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορούσαν να επισκεφθούν τα set των γυρισμάτων, και σαν έναν από τους λιγότερο προνομιούχους που έχει δει υλικό, μπορώ να εξασφαλίσω στους εκατομμύρια fans του ‘Star Wars’ που έχουν περάσει χρόνια με την ελπίδα μίας καινούριας ταινίας, ότι η συγκεκριμένη αξίζει την αναμονή. Και είναι μόνο η αρχή μίας εξαιρετικής εποχής για την αφήγηση του Πολέμου των Άστρων. Την επόμενη χρονιά θα ‘βγάλουμε’ μία αυτόνομη ταινία βασισμένη στους καινούριος χαρακτήρες, για να ακολουθήσουν το  ‘Star Wars: Episode VIII’ το 2017, για να ολοκληρώσουμε την τριλογία με το ‘Episode IX’ το 2019.”

 

Διαβάστε περισσότερα για: