Ακούσαμε το soundtrack του "Big Eyes" από την Lana Del Ray - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακούσαμε το soundtrack του “Big Eyes” από την Lana Del Ray

Soundtracks | 5-12-2014 |

Θυμάστε πριν λίγο καιρό που σας γράψαμε ότι η Lana Del Rey, έχει αναλάβει να γράψει τραγούδια για την μουσική επένδυση του Big Eyes, του Tim Burton;

Αν όχι, μπορείτε να φρεσκάρετε την μνήμη σας εδώ. 

Η ταινία, με πρωταγωνιστές τους Amy Adams και Christoph Waltz, αφηγείται την ιστορία του ζεύγους Keane, το οποίο έγινε διάσημο για τους πίνακες με τα παιδιά με τα μεγάλα μάτια. Πίνακες που ζωγράφισε η Margaret, αλλά ο σύζυγός της Chrisopher τους έκανε διάσημους χρησιμοποιώντας το όνομα του, σαν δημιουργός τους. Δείτε το trailer και περισσότερα για το Big Eyes.

Η Lana Del Ray λοιπόν, έρχεται τώρα να χαρίσει τη φωνή της, αλλά και τα τραγούδια της, στην ταινία, με την ίδια να δηλώνει μεγάλη fan του σκηνοθέτη.

Ακούστε το ομώνυμο “Big Eyes”, και ερωτευτείτε το όσο και εμείς:

Αλλά όχι μόνο αυτό. Το δεύτερο κομμάτι που θα φιλοξενηθεί στο μουσικό θέμα της ταινίας είναι το “I Can Fly”, το οποίο φέρει τα χαρακτηριστικά της ερμηνεύτριας:

Και ξαφνικά σαν να μύρισε Oscar. Τουλάχιστον για το “Big Eyes”. Μέχρι λοιπόν την ταινία και το soundtrack, απολαύστε ακόμα μία φορά το trailer, με την ελπίδα να είναι αυτή η καλύτερη ταινία του Tim Burton:

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,