Όλα τα νέα για το 'Ψάχνοντας την Ντόρι' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλα τα νέα για το ‘Ψάχνοντας την Ντόρι’

Ειδήσεις | 9-12-2014 |

Όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε, το sequel του “Ψάχνοντας το Νέμο”, είναι γεγονός. Έτσι λοιπόν λογικό ήταν να μάθουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να ανυπομονούμε για την πολυπόθητη συνέχεια.

Σκηνοθέτης παραμένει ο Andrew Stanton. Αλλά η υπόθεση δεν θα εξελίσσεται στον ωκεανό. Όχι εξολοκλήρου τουλάχιστον. Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από την Dory, με την φωνή της Ellen DeGeneres, και το ταξίδι της να ανακαλύψει την οικογένειά της.

H Dory μένει με τον Marlin και τον Nemo στον ύφαλο. Όταν συνοδέψει το Nemo σε μία σχολική εκδρομή θα θυμηθεί πράγματα από το παρελθόν της, και έτσι ξεκινά την περιπέτειά της που θα την οδηγήσει στους δικούς της.

Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα λαμβάνει χώρα στο “Θαλάσσιο Βιολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια”, καθώς η ζωή της Dory ξεκίνησε εκεί. Εκεί γεννήθηκε, και αφέθηκε στον ωκεανό όσο ήταν ακόμα μικρή.

Το συγκεκριμένο σκηνικό δίνει χώρο για πολλούς νέους χαρακτήρες, δηλαδή για νέες φωνές. Ακούστε προσθήκες: οι γονείς της Dory, Charlie και Jenny, από τους Eugene Levy και Diane Keaton, μία φάλαινα μπελούγκα, από τον Ty Burrell,  και οι Idris Elba και Domenic West σε ρόλος που δεν γνωρίζουμε.

Αναμονή μέχρι το 2016 φίλοι μου. Αναμονή.

Διαβάστε περισσότερα για: ,