Οι επόμενες δύο ερωτικές ταινίες του Terrence Malick - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι επόμενες δύο ερωτικές ταινίες του Terrence Malick

Ειδήσεις | 12-12-2014 |

Το ενδιαφέρον του κοινού να παρακολουθήσει τις ερωτικές περιπτύξεις μερικών από των πιο καυτών αλλά και καλών ηθοποιών υπό την σκηνοθεσία του Malick είναι τόσο έντονο που κυκλοφορούν πληροφορίες από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Υπάρχουν, λοιπόν, κάποιες φήμες που λένε ότι για φέτος ίσως δεν θα δούμε καμία ταινία του σε κάποιο φεστιβάλ, όποτε όλη η αναμονή μεγαλώνει μέχρι τις Κάννες ή την Βενετία για την επαλήθευση. Πάντως, πληροφορίες και για τις δύο ταινίες έχουμε και είναι αρκετά έγκυρες γιατί προέρχονται από αμοντάριστο υλικό και σκηνές που προβλήθηκαν στην ιταλική πόλη του Sorrento σε μια εκδήλωση της κινηματογραφικής βιομηχανίας για την προσέλκυση ταινιών για διανομή.

Η πρώτη ταινία έχει τίτλο, “Knight of cups” και πρωταγωνιστούν ο Christian Bale, η Natalie Portman, η Cate Blancett και η Imogen Potts. Ο Bale υποδύεται έναν ανασφαλή γυναικά ο οποίος αναζητά τον αληθινό εαυτό του. Είναι διάσημος ηθοποιός οπού βρίσκεται σε κρίση και προφανώς έχει πολλούς πειρασμούς και πράττει υπερβολικά. Η μουσική που θα πλαισιώσει την ταινία είναι ένας συνδυασμός μεταξύ ροκ και κλασσικής και αυτό δίνει επιπλέον ενδιαφέρον καθώς θα ξεφεύγει από το συνηθισμένο ύφος ανάλογων ταινιών.

Η άλλη ταινία του Malick, η οποία δεν έχει τίτλο ακόμα, αφορά όμως και την ροκ μουσική βιομηχανία του Austin, Texas και πρωταγωνιστούν ο Ryan Gosling, η Cate Blancett, η Rooney Mara και ο Michael Fassbender. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Gosling θα είναι ο ροκ σταρ και ο Fassbender ο επιχειρηματικός του σύμβουλος και με τις κυρίες θα δημιουργήσουν ερωτικά τρίγωνα, σεξουαλικές εμμονές και προδοσίες. Η Mara, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η αρχική σύντροφος του Gosling η οποία θα αποκτήσει ένα μυστικό δεσμό με τον Fassbender και κάπου θα εμφανιστεί και μια ξανθιά Natalie Portman που θα πλευρίσει τον ίδιο. Η Blancett θα πάει με τον Gosling.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να περιμένουμε αποκλειστικά τις εν λόγω ταινίες για να μπούμε σε ερωτεύσιμη διάθεση, γιατί ημερομηνίες εξόδου για τις κινηματογραφικές αίθουσες δεν υπάρχουν. Όποτε, χρησιμοποιήστε την φαντασία και την καλλιτεχνική σας διάθεση για να ζήσετε τέτοιες καταστάσεις στην πραγματική ζωή και όταν και όποτε κυκλοφορήσουν τις βλέπετε για περαιτέρω έμπνευση.

[via][via]

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,