Ο Christoph Waltz, συνεχίζει μία παράδοση των ταινιών του 007 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christoph Waltz, συνεχίζει μία παράδοση των ταινιών του 007

Ειδήσεις | 11-12-2014 |

Για την 24η ταινία του Bond, ο σκηνοθέτης Sam Mendes φαίνεται να αναβιώνει μία παράδοση του franchise για τους χαρακτήρες Γερμανικής καταγωγής.

Ο Christoph Waltz, ο οποίος είναι Αυστριακός αλλά και Γερμανός υπήκοος, θα ενσαρκώσει τον Oberhauser στο προσφάτως τιτλοφορούμενο Spectre.

Ο Mendes και οι παραγωγοί της ταινίας, δεν έχουν αποκαλύψει πράγματα σχετικά με την πλοκή της νέας ταινίας , και έτσι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο Waltz θα είναι ήρωας ή κακός στην ταινία. Στις νουβέλες του Ian Flemming, υπάρχει ένας χαρακτήρας ονόματι Hans Oberhauser ο οποίος είναι πέρα από δάσκαλος του σκι, είναι και ο θετός πατέρας του Bond. Ο Waltz φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει τον γιο του Hans, και μπορεί να είναι σύμμαχος του πράκτορα.

Ωστόσο αυτή η πληροφορία ίσως έχει διαρρεύσει για να αποπροσανατολίσει το κοινό. Η πιθανότητα είναι ο Waltz να ερμηνεύσει τον Blofeld, τον περίφημο φαλακρό, καθηλωμένο σε αναπηρική καρέκλα, ιδιοκτήτη μίας κάτασπρης γάτας την οποία χαϊδεύει συνεχώς, ιδρυτή της τρομοκρατικής οργάνωσης με το όνομα, μαντέψτε, Spectre. Ποιος πιο ιδανικός για τον ρόλο;

Οι Γερμανο-αυστριακοί ηθοποιοί έχουν καλή προϊστορία στο franchise.

Gert Frobe, στο Goldfinger.

Curt Jurgens, στο The Spy Who Loved Me.

Klaus Maria Brandauer, στο Never Say Never Again.

Gottfried John, στο GoldenEye.

Andreas Wisniewski, στο The Living Daylights.

Gotz Otto,  στο Tomorrow Never Dies.

Ilse Steppart, στο On Her Majesty’s Secret Service.

Και τώρα ο αγαπημένος Christoph. Το περιμένουμε εναγωνίως.

Διαβάστε περισσότερα για: ,