Ο χαρακτήρας του Neeson στο Taken έχει προφίλ στο LinkedIn! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο χαρακτήρας του Neeson στο Taken έχει προφίλ στο LinkedIn!

Ειδήσεις | 24-12-2014 |

Τώρα θα δείτε πώς είναι να κάνετε social media marketing.Η 20th Century Fox έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο LinkedIn για τον Bryan Mills, τον χαρακτήρα που ο Liam Neeson παίζει στο “Taken”, για να βοηθήσει στην προώθηση της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιανουαρίου. Ο Mills αναφέρεται ως σύμβουλος ασφάλειας και περιγράφει τον εαυτό του ως εξής:

Η ενεργός δράση μου για δεκαετίες, μου έχει δώσει εμπειρία και ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων.Οι δεξιότητες αυτές με έχουν κάνει πολύ χρήσιμο – ή πολύ επικίνδυνο -για ορισμένους ανθρώπους. Ανθρώπους σαν και εσένα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δεν μπορώ να προβλέψω. Καταστάσεις που απαιτούν ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων που δεν κατέχω. Δεξιότητες που θα σας κάνουν πολύ χρήσιμο για έναν άνθρωπο σαν κι εμένα.

Να είστε πολύ συγκεκριμένοι. Πείτε μου ό,τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας σας. Θα έχετε μόνο μία ευκαιρία για να με φτάσετε και να συνδεθείτε με το δίκτυο μου.

Μιλάει ρωσικά, Πάστο, Αραβικά και Αλβανικά. Πέρασε δεκαεπτά χρόνια εργαζόμενος σε μυστικές επιχειρήσεις πριν γίνει ελεύθερος επαγγελματίας για τέσσερα χρόνια και τώρα εργάζεται για μια εταιρεία ασφαλείας τα τρία τελευταία. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,