Ο Αλέξης Αλεξίου μας παρουσιάζει το Τετάρτη 4:45 με τον Στέλιο Μάινα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Αλέξης Αλεξίου μας παρουσιάζει το Τετάρτη 4:45 με τον Στέλιο Μάινα

Ειδήσεις | 27-12-2014 |

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τίτλο «Ιστορία 52» ο Αλέξης Αλεξίου επιστρέφει με ένα ατμοσφαιρικό και αγωνιώδες θρίλερ, μία ιστορία εκδίκησης με στοιχεία μαύρου χιούμορ και αριστοτεχνικά σκιαγραφημένους χαρακτήρες.

H υπόθεση της ταινίας:
Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος έχει 32 ώρες πριν χάσει τα πάντα – από το τζαζ μπαρ που με πολύ κόπο εξακολουθεί να διατηρεί εδώ και χρόνια, μέχρι την ίδια του την οικογένεια. Ο ρουμάνος γκάνγκστερ που του έχει δανείσει χρήματα, απαιτεί να εξοφληθεί το χρέος τώρα. Ο μεσολαβητής και πρώην φίλος του Στέλιου τον υποχρεώνει σε διάφορα παράνομα θελήματα. Η σύζυγος σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, σηκώνει επιτέλους το ανάστημά του. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο χρόνος τρέχει και το έλατο στο σπίτι του Στέλιου πρέπει να στολιστεί..

Το «Τετάρτη 04:45» διαδραματίζεται σε μια έντονη χρωματικά, υγρή και αστραφτερή Αθήνα που σε τυλίγει μεθοδικά στον πνιγηρό και καθηλωτικό ιστό της, για να σε παρασύρει σε έναν εκρηκτικό χορό στυλιζαρισμένης βίας. Στην ταινία, που είναι ελληνογερμανική παραγωγή, πρωταγωνιστεί ο Στέλιος Μάινας, ενώ εμφανίζονται οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Τζουμάκης, Γιώργος Συμεωνίδης και Adam Bousdoukos (Soul Kitchen).

Η ταινία θα έρθει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο από τη Feelgood ενώ σε λίγες μέρες θα μπορείτε να δείτε το trailer της. Μέχρι τώρα απολαύστε την αφίσα της με τον Στέλιο Μάινα.

2A9F827EEBFD55146A5CE57D8ACCF162