Μπορείτε να αναγνωρίσετε τον κύριο της φωτογραφίας; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τον κύριο της φωτογραφίας;

Ειδήσεις | 1-12-2014 |

Άντε επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, ας σας βοηθήσουμε.

Τον έχετε δει στο Enemy. Στο Love and Other Drugs. Στο Source Code. Στο Donnie Darko. Στο Broakback Mountain. Στο Prisoners.

Αφού αδυνάτισε σχεδόν 30 κιλά για τον ρόλο του ‘Nightcrawler’, ο Jake Gyllenhaal παίρνει τώρα μυϊκή μάζα για το επόμενο project του και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το Oscar για δύο σερί χρονιές. (φέτος θα τον δούμε σχεδόν σίγουρα υποψήφιο για το Nightcrawler.)

Σχεδόν δεν αναγνωρίζεται για το καινούριο Southpaw, στο οποίο θα ενσαρκώσει έναν επαγγελματία boxer, και συγκεκριμένα τον πρωταθλητή μεσαίων βαρών, Billy “The Great” Hope.

Ο Jake μας (ναι και αυτόν τον συμπαθούμε εδώ στο cinefreaks.gr), γυμναζόταν 6 ώρες την ημέρα για 6 μήνες για να πετύχει το αποτέλεσμα. Τι έκανε για το Nightcrawler; Ε, το ακριβώς αντίθετο, καθώς στο δεύτερο έτρωγε όσο το δυνατόν λιγότερο, και τρέχοντας 15 μίλια την ημέρα.

“Αρκετός κόσμος θεωρεί τον Jake, σαν έναν νεαρό εβραίο από το Beverly Hills. Είπα, όχι. Είναι άντρας πια. Έχει κάτι που κανείς δεν βλέπει. Έχει θυμό μέσα του”, δηλώνει η υπεύθυνη cast,  Antoine Fuqua.

Δείτε ολόκληρη την φώτο:

Διαβάστε περισσότερα για: ,