Η Βόρεια Κορέα αποκαλεί τον Ομπάμα ΜαΪμού - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Βόρεια Κορέα αποκαλεί τον Ομπάμα ΜαΪμού

Ειδήσεις | 29-12-2014 |

Ακόμα ο σάλος μετά την επίθεση στην Sony δεν έχει κοπάσει, ενώ το The Interview έκανε την πρεμιέρα του μετά από πολλά επεισόδια.

Η Πιογιανγκ που είχε δηλώσει την εναντίωση της στην προβολή της ταινίας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή. Μετά την ακύρωση της πρεμιέρας που ήταν στις 25  ο Ομπάμα ανακοίνωση την αντίθεση του για την απόφαση της Sony. Η σύνδεση στο Ιντερνετ στην Βόρεια Κορέα είχε χαθεί την περασμένη Τρίτη, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να κατηγορήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες για αντίποινα και να πουν ότι “αν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να είναι αλαζονικές και δεσποτικές και συνεχίσουν αυτές τις πρακτικές θα οδηγήσουν σε θανατηφόρα πλήγματα.”

Όμως οι Βορειοκορεάτες δεν σταμάτησαν εκεί αλλά καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. “Ο Ομπάμα είναι πάντα απρόσεκτος στα λόγια και στις πράξεις όπως ένας πίθηκος στο τροπικό δάσος” δήλωσε ο υπεύθυνος και συμπλήρωσε ότι καλύτερα θα ήταν να διορθώσει όλες τις εχθρικές δραστηριότητες και εχθρικές πολιτικές απέναντι στην Βόρεια Κορέα αν θέλει ειρήνη.