Η κόρη της Reese Witherspoon αισθάνεται άβολα με τις γυμνές σκηνές σκηνές της μητέρα της - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η κόρη της Reese Witherspoon αισθάνεται άβολα με τις γυμνές σκηνές σκηνές της μητέρα της

Ειδήσεις | 3-12-2014 |

Η γυμνή σκηνή της Reese Witherspoon, στο νέο “Wild” κάνει την κόρη της να αισθάνεται άβολα. Η ηθοποιός δηλώνει:” Έπρεπε να εξηγήσω στην Ava, μερικά σημεία της ταινίας. Της είπα ότι θα είμαι γυμνή και μου είπε ‘Μαμά, αυτό είναι περίεργο’ “. 

Η Witherspoon ενσαρκώνει την πρώην ναρκομανή Cheryl Strayed, και όσο να πεις αυτό θέλει εξήγηση. Η Reese συμπληρώνει:”Της είπα:’Έπρεπε να είμαι γενναία Ava, και να μην αφηγηθώ μόνο τα σημεία με τα οποία θα ήμουν άνετη, γιατί η Cheryl ήταν πραγματικά γενναία, και έτσι έπρεπε να δείξω και τα σημεία που με φοβίζουν’ “.  

Η Witherspoon έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της σύζυγο, Ryan Phillippe, και ένα παιδί με τον τωρινό της σύζυγο, Jim Toth.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, δήλωσε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να κάνει τις σεξουαλικές σκηνές της ταινίας:“Δεν ήθελα να κάνω καμία. Δεν ήθελα να έχω σεξουαλικές σκηνές., αλλά ούτε και σκηνές με τα ναρκωτικά. Ήταν πολύ δύσκολες. Μίλησα με την Cheryl μία μέρα πριν, και της είπα ότι πρέπει να πάρω ναρκωτικά και να κάνω σεξ με δύο άντρες. Και την ρώτησα:’Πως το έκανες αυτό;’. Και μου απάντησε:’Συγνώμη που ήμουν τόσο τσούλα στα 90’s, αλλά πρέπει να το κάνεις. Αλλιώς ο κόσμος θα θεωρήσει ότι η ταινία θα είναι μία ταινία για την πεζοπορία, και αυτό θα είναι ηλίθιο”.

Δείτε περισσότερα και το trailer του Wild που πιθανώς να χαρίσει μια υποψηφιότητα για Oscar στην Witherspoon.

Διαβάστε περισσότερα για: ,