Η Kate Winslet σε 3 ηπείρους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kate Winslet σε 3 ηπείρους

Ειδήσεις | 24-12-2014 |

Η ταλαντούχα ηθοποιός και κάτοχος ενός, ως τώρα, χρυσού αγαλματιδίου, Kate Winslet, μας απασχολεί ιδιαίτερα τελευταία. Είναι λογικό, άλλωστε, αφού οι δουλειές της την ταξιδεύουν σ’όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και μας παραδίδει εξέχουσες δημιουργίες. Συμπρωταγωνιστεί στην σειρά Divergent ενώ εντός του 2015 θα κυκλοφορήσει μια ταινία από το Ηνωμένο Βασίλειο, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Μια ταινία που αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

Ευτυχώς, όμως, η ακούραστη ερμηνεύτρια, ταξίδεψε και στην Αυστραλία για να γυρίσει μια άλλη ταινία, το The Dressmaker. Μια κωμωδία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2000 από την Rosalie Ham και θα βγει στις αυστραλιανές αίθουσες την 1η Οκτωβρίου 2015. Η πρωταγωνίστρια ονόματι Tilly Dunnage επιστρέφει στην πόλη της, μια μυθοπλαστική πόλη της Αυστραλίας της δεκαετίας του ’50. Θέλει να πάρει εκδίκηση από το παρελθόν και η ιστορία περιπλέκεται αφού την πλαισιώνουν ένα λαμπρό αυστραλιανό καστ όπως η Judy Davis, ο Liam Hemsworth και ο Hugo Weaving. Τα γυρίσματα κράτησαν 8 εβδομάδες και η σκηνοθέτις, Jocelyn Moorhouse, δήλωσε ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα σε ερμηνείες, σκηνικά, κοστούμια και φωτογραφία. Η παρακάτω εικόνα είναι η πρώτη που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα.

b2a10fa9-6ca8-45a2-98d0-15d7c2bff2f9-2060x1236

Από την άλλη, βέβαια, ενδέχεται να συμμετάσχει στην νέα ταινία για τον Steve Jobs στην Αμερική. Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες και εάν όλα πάνε καλά θα την δούμε στο πλάι του Michael Fassbender ως Steve Jobs, του Seth Rogen ως Steve Wozniak και του Jeff Daniels ως John Sculley. Κατά πάσα πιθανότητα θα υποδύεται την Joanna Hoffman, ιδρυτικό μέλος της αρχικής ομάδας και εξ’ολοκλήρου υπεύθυνης στο τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας. Η Portman και η Chastain απέρριψαν τον ρόλο αλλά εάν τον δεχτεί η Winslet τότε ο Danny Boyle θα πετάει στα σύννεφα.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,