Η επόμενη ταινία του Steve Carell, παράπλευρη απώλεια του "Sony Hack" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η επόμενη ταινία του Steve Carell, παράπλευρη απώλεια του “Sony Hack”

Ειδήσεις | 19-12-2014 |

Με τον όρο sony hack, εννοούμε το πρόσφατο σκάνδαλο της Sony, ξέρετε τώρα. Αυτό που έχουν βγει τα άπλυτα της στη φόρα; Ε, αυτό.

Πέρα όμως από την ίδια τη Sony, το σκάνδαλο έχει θορυβήσει και άλλες εταιρείες. Έτσι η New Regency αφήνει τα σχέδια της για την δική της ταινία η οποία έχει σαν σκηνικό τη Βόρειο Κορέα.

Ο Gore Verbinski θα είχε την σκηνοθεσία, και ο Steve Carell τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και η ταινία α ήταν το Pyongyang, ένα θρίλερ βασισμένο στο graphic novel του Guy Delisle το οποίο επικεντρώνεται σε έναν Δυτικό στη Βόρειο Κορέα, ο οποίος κατηγορείται για κατασκοπεία. Η ταινία θα ξεκινούσε γυρίσματα τον Μάρτιο, αλλά τελικά δεν θα ξεκινήσει, καθώς η New Regency φοβάται ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο και σε αυτήν, εάν γυρίσει ταινία που αφορά την χώρα.

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα οι hackers απείλησαν ότι ο κόσμος που θα πάει να δει το The Interview, πρέπει ήδη να θεωρεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Sony άφησε τις αίθουσες να επιλέξουν αν θέλουν να προβάλουν την ταινία, αλλά οι μεγαλύτερες αλυσίδες κινηματογράφων, προτείνουν στην εταιρεία να ακυρώσει τη διανομή.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,