Δεν θα σταματήσουμε μέχρι οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι, τραγουδάει ο Samuel L. Jackson (video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι, τραγουδάει ο Samuel L. Jackson (video)

Ειδήσεις | 17-12-2014 |

Ο αφροαμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έχει απαυδήσει με τους φόνους που διαπράττουν οι λευκοί αστυνομικοί και φυσικά με την δικαιοσύνη που δεν τους τιμωρεί, προσκαλεί  τώρα άλλους διάσημους για να τραγουδήσουν μαζί του κατά του ρατσισμού στην αστυνομία.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που ψάλλει εδάφια από την Βίβλο στο Pulp Fiction του Tarantino, έβαλε στο Facebook το Σάββατο το βράδυ ένα video που τραγουδάει ένα σκοπό που κράζει την ρατσιστική αστυνομία των Η.Π.Α. “Όλοι εσείς οι διάσημοι εκεί έξω, που χύνετε παγωμένο νερό στο κεφάλι σας, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε και κάτι άλλο. Σας προκαλώ να τραγουδήσετε το τραγούδι We ain’t gonna stop till people are free”. 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=lH9C1HKifAY]

Το σαββατοκύριακο στις Η.Π.Α. γίνανε διαδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις όπως στην Νέα Υόρκη και στην πρωτεύουσα, Ουάσιγκτον Π.Κ., με αφορμή τις λυτρωτικές αποφάσεις για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Ο παίκτης του ΝΒΑ LeBron James φόραγε μπλουζάκι διαμαρτυρίας και οι ηθοποιοί του Selma τα μοιράζανε στην κυριακάτικη πρεμιέρα της ταινίας.

Οι στίχοι του τραγουδιού:

I can hear my neighbor crying (μπορώ να ακούσω τον γείτονα μου να κλαίει)

‘I can’t breathe’ (δεν μπορώ να ανασάνω) – Η τελευταία φράση ενός από τα θύματα

Now I’m in the struggle, and I can’t leave (τώρα είμαι στον αγώνα και δεν μπορώ να φύγω)

Calling out the violence of the racist police (κραυγάζοντας για την βία της ρατσιστικής αστυνομίας)

We ain’t gonna stop till people are free (Δεν θα σταματήσουμε μέχρι οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι)x2

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,