Ο Bond 24 έχει τίτλο και Monica Belluci - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Bond 24 έχει τίτλο και Monica Belluci

Ειδήσεις | 4-12-2014 |

Και εγένετω Spectre. Αυτός θα είναι ο τίτλος του νέου 24ου James Bond movie. Αυτή η αποκάλυψη έγινε σήμερα στην συνέντευξη τύπου για την νέα ταινία. Εκτός από τον τίτλο, μάθαμε και το cast, με τα νέα πρόσωπα να είναι οι Christoph Waltz, Lea Seydoux, Dave Bautista, Andrew Scott και Monica Bellucci. Ο Christoph Waltz θα είναι ο κακός της υπόθεσης, σε ένα ρόλο που σας είχαμε πει και παλαιότερα πόσο πολύ τον περιμένουμε

movies-james-bond-spectre-photocall-10

Το ίδιο ισχύει και για την Lea Seydoux που περιμέναμε να είναι το νέο Bond Girl. Η σημερινή έκπληξη ήταν ακριβώς αυτή, ότι η Lea θα έχει αντίπαλο στο πλάι του Bond. Και τι αντίπαλο, καθώς η Monica Bellucci θα έχει ρόλο στην ταινία, όντως πιθανότατα αυτή το Bond Girl του Bond 24.

Φυσικά ο Daniel Graig επιστρέφει σαν Bond, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη του ταινία χωρίς να έχει αφεντικό την M, της  Judi Dench. Πέρα από τον Craig, στην ταινία επιστρέφουν οι Naomi Harris (Eve Moneypenny), Ben Whishaw (Q) and Ralph Fiennes (Gareth Mallory, που θα γίνει αργότερα ο M). Όλοι τους γυρνάνε στους ρόλους τους από την απόλυτη επιτυχία του Skyfall, που έσπασε τα ταμία το 2012.

PANews_P-a80aca36-45d9-466e-acbb-7d338aeeecfa_I1

Όπως και στο Skyfall έτσι και τώρα την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Sam Mendes με σεναριογράφους τους John Logan, Neil Purvis και Rob Wade.

Η ταινία θα αρχίσει άμεσα γυρίσματα και θα προβληθεί στις αίθουσες τον Οκτώβριο με Νοέμβριο του 2015.