Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία για την DJ που ντυνόταν άντρας για να αποφύγει το σεξισμό - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία για την DJ που ντυνόταν άντρας για να αποφύγει το σεξισμό

Ειδήσεις | 3-12-2014 |

Η DJ Tatiana μεταμφιεζόταν σε άντρα για να μπορέσει να ανελιχθεί στον κόσμο της dance μουσικής μέχρι που τα κατάφερε και αποφάσισε να αποκαλύψει το γυναικείο φόρεμα. Τα δικαιώματα για την ιστορία της, έχουν ήδη αγοραστεί από τη Warner Bros.

Είτε πρόκειται για τον Dustin Hoffman στο “Tootsie ή τον Robbie Williams στο “Mrs Doubtfire, το Hollywood πάντα έδειχνε αδυναμία στις συναισθηματικές ιστορίες όπου κάποιος ντύνεται αντίθετα από το φύλο του και τώρα έχει μια πραγματική ιστορία την οποία δεν πρόκειται να αφήσει χαμένη.

Η Warner Bros αγόρασε τα δικαιώματα για την ιστορία της ζωής της Κουβανής DJ Tatiana Alvarez, η οποία ως DJ Tatiana έχει γίνει διάσημη στο Los Angeles, εμφανίστηκε στο Electric Daisy Carnival και στο Coachella Festival και έπαιξε σε πολλά μέρη όλου του κόσμου. Πριν, όμως, από όλα αυτά, ντυνόταν σαν άντρας για να έχουν τα show της περισσότερες κρατήσεις και είχε υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αυτό του DJ Musikillz με grungy ακούσματα και κούρεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί Mike και Brian Medavoy μαζί με τον Erwin More σκοπεύουν να μεταφέρουν αυτήν την ιστορία στους κινηματογράφους. Ο Mike Medavoy έχει ήδη πολλές καλές δουλειές στο ιστορικό του με συμμετοχή σε “Rocky“, “Annie Hall“, τα “Terminator και τοShutter Island. Η Alvarez θα είναι υπεύθυνη για τη μουσική της ταινίας.

Η Alvarez, της οποίας το στυλ είναι κυρίως deep house και techno αλλά και chaotic EDM, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις ΗΠΑ και αυτόν τον καιρό είναι στο studio ηχογραφώντας ένα νέο άλμπουμ.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,