Η ανασκόπηση της κινηματογραφικής εβδομάδας (7/12-13/12) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ανασκόπηση της κινηματογραφικής εβδομάδας (7/12-13/12)

Ειδήσεις | 15-12-2014 |

Η κινηματογραφική ανασκόπηση της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Δείτε μαζί μας τα σημαντικότερα γεγονότα των τελευταίων ημερών!

Ξεκινάμε με τις Χρυσές Σφαίρες 2015, που πλησιάζουν αφού λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει μέχρι τη βραδιά της τελετής, 11 Ιανουαρίου 2015. Οι υποψηφιότητες για τα πολυαναμενόμενα βραβεία ανακοινώθηκαν και μπορείτε να τις δείτε εδώ. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες είναι αυτή της Ava DuVernay, της πρώτης μαύρης γυναίκας που έλαβε υποψηφιότητα για την καλύτερη σκηνοθεσία και μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

 Ava

Εντωμεταξύ, η Natalie Portman, ακολουθώντας το “παράδειγμα” των Leonardo DiCaprio και Christian Bale, αρνήθηκε ρόλο στη νέα ταινία για τον Steve Jobs. Επίσης, κυκλοφόρησε νέο παρανοϊκό trailer για το “Inherent Vice” του Paul Thomas Anderson!

Το Variety συγκέντρωσε τους ηθοποιούς που σημείωσαν επιτυχία τη χρονιά μας και τους έβαλε να συνομιλήσουν. Απολαύστε τους! Δείτε, ακόμα, 6 από τους καλύτερους ηθοποιούς στο τραπέζι του Hollywood Reporter αλλά και 6 από τις καλύτερες ηθοποιούς, με τους συμμετέχοντες αλλά και τις συζητήσεις τους να είναι άκρως ενδιαφέρουσες!

Δείτε και τα “9 Φιλιά” των New York Times, που πρωτοτυπούν για άλλη μια φορά!

9

Κυκλοφόρησε, ακόμη, το trailer για την ελληνική ταινία, “Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης, που είναι μια θεότρελη κωμωδία με επίκεντρο μια οικογένεια!

Σε περίπτωση που θέλετε να πάτε σινεμά, μην ξεχάσετε το CinefreakShow με τον Κωνσταντίνο Καραγάνη να παρουσιάζει όλες τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα μέσα στη βδομάδα!

Κλείνουμε με δύο υπέροχα αφιερώματα! Δείτε το 4ο μέρος του αφιερώματος στα τραγούδια του James Bond αλλά και τις μεταμορφώσεις ενός εξαιρετικού ηθοποιού, του Christian Bale, ο οποίος μας έχει κάνει κατά καιρούς να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό!

Bale

Αυτά, λοιπόν, και γι’αυτήν την εβδομάδα! Μην ξεχνάτε και το αδερφάκι μας, το TvFreaks, που είναι αποκλειστικά για σειρές! Τα λέμε την επόμενη Κυριακή με ακόμα περισσότερα νέα!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , ,