6 από τους καλύτερους σκηνοθέτες της χρονιάς στο στο τραπέζι του Hollywood Reporter - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

6 από τους καλύτερους σκηνοθέτες της χρονιάς στο στο τραπέζι του Hollywood Reporter

Ειδήσεις | 27-12-2014 |

Σας παρουσιάσαμε πριν από λίγες μέρες το roundtable με τους καλύτερους άνδρες ηθοποιούς της χρονιάς και αυτό με τις καλύτερες γυναίκες ηθοποιούς της χρονιάς. Ήρθε η ώρα το Hollywood Reporter να μας παρουσιάσει τους καλύτερους σκηνοθέτες της χρονιάς. Βέβαια αναφερόμαστε σε Αμερικάνους ή Άγγλους σκηνοθέτες και σε τέτοια τραπέζια δεν θα δούμε ποτέ για παράδειγμα τους Dardenne ή τον Pawlikowski. Η μεγαλύτερη δε ένσταση των περισσοτέρων (ακόμα και κάποιων που καθόταν στο τραπέζι) ήταν η παρουσία της Angelina Jolie σε ένα τέτοιο τραπέζι (για το Unbroken), μια και φέτος μάλλον από γυναίκες είναι η χρονιά της Ava DuVernay, σκηνοθέτιδος του Selma,

Η συζήτηση στο roundtable είναι ενδιαφέρουσα και ζωντανή, με μεγάλο χρόνο να αναλώνεται στις πρώτες σκηνοθετικές εμπειρίες του καθενός από τους Richard Linklater, Christopher Nolan, Mike Leigh, Bennett Miller and Morten Tyldum, που βρίσκονται στο τραπέζι πέρα από την Jolie.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συγχαίρουν τον Linklater για το επίτευγμα του στο Boyhood, ενώ η συζήτηση περιστρέφεται και σε άλλα θέματα σκηνοθεσίας άκρως ενδιαφέροντα για τους cinefreaks.

Μη ξεχνάτε να δείτε τα πάντα για τα Oscars στην ειδική σελίδα του Cinefreaks.

Δείτε το βίντεο. Δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους.

Διαβάστε περισσότερα για: