Άλλα 3 sequel περιμένουμε για το "The Girl With the Dragon Tattoo" σύμφωνα με ένα Sony Leak - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Άλλα 3 sequel περιμένουμε για το “The Girl With the Dragon Tattoo” σύμφωνα με ένα Sony Leak

Ειδήσεις | 20-12-2014 |

Η αριστοτεχνική ταινία του David Fincher πάνω στο ζοφερό μυθιστόρημα του Stieg Larsson, “The Girl With the Dragon Tattoo“, ήταν κάτι σαν “επίδειξη” του πώς να βάλει κανείς ένα βιβλίο στη μεγάλη οθόνη. Ήταν έντονο, τρομακτικό και ευφυές, αλλά κατέληξε σε μια βασανιστική δραματική στιγμή και το κοινό έχει μείνει να περιμένει με ανυπομονησία τις επόμενες δύο ταινίες της τριλογίας της Millennium.

Τα  καλά νέα είναι ότι όχι μόνο θα γίνουν άλλες δύο ταινίες-προσαρμογές στη σειρά μυθιστορημάτων, αλλά η Sony σκοπεύει να κάνει και άλλη μία τρίτη, βασισμένη στο αδημοσίευτο, ακόμα, τέταρτο μυθιστόρημα!

Και όλα αυτά πού τα ξέρουμε; Άλλο ένα Sony leak είναι υπεύθυνο για τις πληροφορίες…

Η είδηση έρχεται από κάποια e-mails που διέρρευσαν και προορίζονταν για την Πρόεδρο του Motion Pictures Group της Sony, Amy Pascal. Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μήνυμα έχει ως εξής:

Ρώτησα την Kassie σχετικά με το πότε θα έπρεπε να έχουμε το χειρόγραφο του 4ου βιβλίου,αφού αναμένεται προς το τέλος του έτους. Το χειρόγραφο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ο εκδότης στη Σουηδία είναι πολύ χαρούμενος. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα… Δε θα το έχουν σε αγγλικλη μετάφραση μέχρι το Μάρτιο.

Το τέταρτο βιβλίο θα είναι γραμμένο από τον Σουηδό συγγραφέα David Lagercrantz και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2015. Εάν η Sony ενδιαφέρεται για την απόκτηση του χειρογράφου πριν από την απελευθέρωσή του, τότε είναι πιθανό ότι ετοιμάζεται για άλλη μια ταινία.

Αλλά ας μην προτρέχουμε.

Είμαστε ακόμα σε αναμονή για το “The Girl Who Played with Fire” και το “The Girl Who Kicked the Hornets’ Nest“. Σύμφωνα με ένα βραζιλιάνικο site, είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν το 2016 και το 2017 αντίστοιχα.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν στις ταινίες θα επιστρέψει το αρχικό cast, ωστόσο ο David Fincher σχολίασε:

Το σενάριο που έχουμε τώρα έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορώ να σας αποκαλύψω ότι είναι πολύ διαφορετικό από το βιβλίο.

Και αν λάβουμε υπόψην ότι και το “Gone Girl” ήταν μεταφορά βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, ο David Fincher είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτές τις δουλειές.

Η ηθοποιός Rooney Mara, η οποία έπαιξε τον θανάσιμα επικίνδυνη Salander, έχει δηλώσει στο παρελθόν τις προθέσεις της να επιστρέψει στη σειρά: στο MTV:

Μακάρι (σ.σ. ο David Fincher) να κάνει άλλες δύο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,