Το Hollywood παίρνει θέση για τις διαμαρτυρίες στο Ferguson - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Hollywood παίρνει θέση για τις διαμαρτυρίες στο Ferguson

Ειδήσεις | 26-11-2014 |

Celebrities και όχι μονό, από τον πλανήτη του Hollywood αποφάσισαν να πάρουν θέση μέσω social media για να εκφράσουν την γνώμη τους σχετικά με την απόφαση των ενόρκων σχετικά με την υπόθεση του Michael Brown, και καλούν τον κόσμο σε ειρηνικές διαδηλώσεις.

Την προηγούμενη Δευτέρα, οι ένορκοι αποφάσισαν ότι ο Darren Wilson, ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 18χρονο, άοπλο μαύρο, δεν θα δεχτεί κατηγορίες για την υπόθεση.

Spike Lee, Lena Dunham και Shonda Rhimes είναι μερικά από τα ονόματα που πήραν θέση.

Δείτε παρακάτω τις αντιδράσεις:

“Σαν κοινωνία πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και να σταματήσουμε αυτά τα συμβάντα από το να συμβαίνουν. Λυπάμαι για τις οικογένειες. Η βία δεν είναι η απάντηση. Η καταστολή δεν είναι η λύση”, έγραψε ο Lebron James στο Instagram.

“Καθώς βρισκόμουν στα #InternationalEmmys η άδικη απόφαση για το Ferguson συνέβη. Τοποθετεί την ελαφρότητα και το δικαίωμα του να περπατάς πάνω στο κόκκινο χαλί σε άλλη οπτική, όταν πολλοί μαύροι δεν μπορούν καν να περπατήσουν στον δρόμο χωρίς να φακελώνονται και να εκτελούνται, πολύ πιο συχνά από αυτούς που υποτίθεται μας προστατεύουν. #whereIsTheJustice? #WhereIsTheLove #BlackLivesMatter #Ferguson #MikeBrown,” έγραψε η Laverne Cox.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,