Θα έχουμε πέμπτο Hunger Games; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα έχουμε πέμπτο Hunger Games;

Ειδήσεις | 1-11-2014 |

H ιστορία της Katniss Everdeen, θα ολοκληρωθεί με την έξοδο του τέταρτου “The Hunger Games”, σε έναν χρόνο. Ή μάλλον όχι;

Ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών Francis Lawrence, μιλώντας για το μέλλον του franchise μετά και το “The Hunger Games: Mockingjay”, σημείωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν και άλλες ιστορίες, όπως περίπου θα συμβεί και με τις ταινίες του Harry Potter, με την έξοδο του “Fantastic Beasts And Where To Find Them”.

Η Jennifer Lawrence δηλώνει ότι θα είναι περίεργο, αλλά μπορεί να συμβεί:”Είναι δύσκολο πράγμα, και περίεργο. Ο κόσμος του Harry Potter, έχει ακόμα πολλά που μπορούν να εξηγηθούν. Καταλαβαίνεις το ενδιαφέρον, αλλά θα είναι το ίδιο χωρίς τον Harry, την Hermione και τους άλλους χαρακτήρες; Θα ενδιαφερθεί τόσο το κοινό; Το ίδιο μπορείς να πεις και για τον κόσμο του Hunger Games. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αγώνες από το παρελθόν, αλλά χωρίς την Katniss θα είναι το ίδιο; Μέρος αυτού που μας άρεσε είναι η σύνδεση με όλα τα γεγονότα. Η καινούρια εκδοχή τι θα αφορά; Αυτό είναι το δύσκολο”.

Ο νόμος του Hollywood είναι, όπως είπε και η Tina Fey στις προηγούμενες χρυσές σφαίρες, “Όταν κάτι έχει επιτυχία, τράβηξέ το μέχρι να το μισήσει όλος ο κόσμος”.

Διαβάστε περισσότερα για: ,