Στη δημοσιότητα πληροφορίες και εικόνες από το "Terminator Genisys" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στη δημοσιότητα πληροφορίες και εικόνες από το “Terminator Genisys”

Ειδήσεις | 8-11-2014 |

Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στο ρόλο που τον έκανε διάσημο με την ταινία Terminator Genisys και δόθηκαν στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία γι’αυτήν. Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν μερικές ακόμη φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ταινία της οποίας ο προϋπολογισμός φτάνει τα $170.000.000. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται γα πρώτη φορά και ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος επαναλαμβάνει τον T800 ρόλο του.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι η ταινία αναπλάθει την αξέχαστη άφιξη του Schwarzenegger στην πρώτη ταινία του 1984. Γυρισμένη στο παρατήριο Griffith του Los Angeles, το αποτέλεσμα δημιουργείται χάρη σε ένα συνδυασμό ενός σώματος διπλό με ψηφιακές σαρώσεις του προσώπου του Arnold από την ταινία του Cameron.

Ο παραγωγός, David Ellison, λέει: “Είναι το Ιερό Δισκοπότηρο των οπτικών εφέ. Μπορείς να δημιουργήσεις έναν άνθρωπο που περπατάει κι αναπνέει χωρίς καν να υπάρχει.

Ο Ellison επιβεβαιώνει, επίσης, ότι ο κύριος κακός της ταινίας θα είναι ένας υβριδικός μισός-άνθρωπος/μισός-μηχανή, ο οποίος ελπίζουν ότι πρόκειται να τρελάνει τον κόσμο. Μέρος της πρόκλησης είναι να καταπλήξει τους ανθρώπους με κάτι που δεν έχουν ξαναδεί. Υπάρχουν στοιχεία στον κύριο κακοποιό μας που που ξεπερνούν τις ικανότητες των ανθρώπων μας που είναι αποτέλεσμα οπτικών εφέ. Έτσι, αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

Το Terminator Genisys“αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους την 1η Ιουλίου 2015.

terminator-genisys-courtney-clarke-1000x1024 terminator-genisys-clarke-connor-1024x1016 terminator-genisys-machine terminator-genisys-jason-clarke terminator-genisys-emilia-clarke terminator-genisys-cast

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,