Νέο trailer των "Πενήντα αποχρώσεων του Γκρι" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο trailer των “Πενήντα αποχρώσεων του Γκρι”

Ειδήσεις | 14-11-2014 |

Σήμερα  κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του “Scandal” θα προβληθεί και το καινούριο trailer της ταινίας που αναμένεται να κάνει πάταγο το 2015. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τις “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι“.

Στο teaser που ακολουθεί βλέπουμε τον κύριο Grey (Jamie Dornan) να ντύνεται , κόντρα ρόλο αφού στο βιβλίο κυρίως γδύνεται και αυτός αλλά και η Anastasia Steele , το αντικείμενο του πόθου του,την οποία στην ταινία θα υποδυθεί η Dakota Johnson.

Update: Το Scandal προβλήθηκε, ιδού λοιπόν το trailer:

To τραγούδι “Haunted” της Beyonce είναι η μουσική που ντύνει το teaser και συμφωνώ απόλυτα με αυτή την επιλογή αφού μιλάει για ένα αλληλοκυνηγητό , ότι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ Grey και Steele.Πολύ καλή μουσική επιλογή ήταν και αυτή του πρώτου trailer με το διασκευασμένο “Crazy In Love” της Beyonce από τη Margot.

13 Φεβρουαρίου 2015 θα ξεκινήσει ο χαμός από τις αμερικάνικες αίθουσες και θα επεκταθεί μέχρι και εμάς, το μόνο σίγουρο.

Μία μικρή σχεδόν ανεπαίσθητη γεύση στο ολίγων δευτερολέπτων teaser για το trailer που θα σας παρουσιάσουμε με το που προβληθεί για να μη μας μείνετε παραπονεμένοι!

Σε λίγη ώρα θα είναι online το δεύτερο full trailer του Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,