Ο Leonardo Di Caprio, και άλλοι 17, που δεν έχουν πάρει Oscar. Και θα έπρεπε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Leonardo Di Caprio, και άλλοι 17, που δεν έχουν πάρει Oscar. Και θα έπρεπε

Αφιερώματα | 10-11-2014 |

Αλλά είπαμε. Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Στην προσπάθεια να συντάξω την παρακάτω λίστα, το μόνο που κατάφερα είναι να κάνω τα νεύρα μου να τεντωθούν.

Η αδικία λοιπόν σε όλο της το μεγαλείο, ή αλλιώς, 18 λόγοι να μην ξαναδείξετε εμπιστοσύνη στην βραδιά των Oscar.

18. Leonardo DiCaprio

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio

Η πρώτη του υποψηφιότητα ήταν για το “What’s Eating Gilbert Grape?” το 1993.

Την ίδια χρονιά, ο Robert DeNiro, μετά την συνεργασία του με τον DiCaprio στο “This Boy’s Life”, αρχίζει να λέει σε όλους ότι αυτόν τον πιτσιρικά πρέπει να τον προσέχουν. Πράγμα και το οποίο έγινε. Μετά τις “Συμμορίες της Νέας Υόρκης”, γίνεται ο αγαπημένος του Scorsese. Στην λίστα των σκηνοθετών, Steven Spielberg, Clint Eastwood, Woody Allen, Ridley Scott, Sam Mendes, Christopher Nolan, και James Cameron, με τον “Τιτανικό” να βάζει τον ηθοποιό στο απόλυτο mainstream.

Αλλά ο Leo πάντα έμοιαζε με παιδί. Πλησιάζει τα 40 τώρα, αλλά φαίνεται να μην μπορεί να μεγαλώσει. Ακόμα και όταν στον “Τιτανικό” ύφος και ηλικία ήταν απολύτως συνδυασμένα, δεν κατάφερε να πάρει μία υποψηφιότητα. Η καλύτερή του ερμηνεία μέχρι στιγμής μπορεί και να ήταν το “Πιάσε με αν μπορείς” το 2002. Αλλά τότε ούτε υποψήφιος. Έχει φτάσει μέχρι τα σκαλιά του Oscar 4 φορές, και έχει χάσει και τις 4.

Ίσως και δικαίως, συγκριτικά με τους άλλους υποψηφίους.

Αναλυτικά:

Β’ Ανδρικού: What’s Eating Gilbert Grape? (1993)
Χάνει από: Tommy Lee Jones, The Fugitive

Α’ Ανδρικού: The Aviator (2004)
Χάνει από: Jamie Foxx, Ray

Α’ Ανδρικού: Ματωμένο Διαμάντι (2006)
Χάνει από: Forest Whitaker, Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας

Α’ Ανδρικού: Ο Λύκος της Wall Street (2013)
Χάνει από: Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club

17. Glenn Close

Fatal Attraction

Η Glenn Close είναι κλασσάτη και σφοδρή. 6 φορές υποψήφια, και δεν έχει κερδίσει ποτέ. Αλλά και πάλι τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Σε κάποιες από αυτές τις υποψηφιότητες απλά δεν γινόταν αλλιώς. Τι εννοώ;

Β’ Γυναικείου: The World According to Garp (1982)
Χάνει από: Jessica Lange, Tootsie

Β’ Γυναικείου: The Big Chill (1983)
Χάνει από: Linda Hunt, The Year of Living Dangerously

Β’ Γυναικείου: The Natural (1984)
Χάνει από: Peggy Ashcroft, A Passage to India

Α’ Γυναικείου: Fatal Attraction (1987)
Χάνει από: Cher, Moonstruck (εδώ όσο να πεις, ήταν λίγο άδικο)

Α’ Γυναικείου: Dangerous Liaisons (1988)
Χάνει από: Jodie Foster, The Accused

Α’ Γυναικείου: Albert Nobbs (2011)
Χάνει από: Meryl Streep, The Iron Lady (και εδώ επίσης, έχω έναν ενδοιασμό)

16. Edward Norton

american-history-x

Το 1996, ο Edward Norton είχε μία χρονιά που άλλοι ηθοποιοί μόνο φαντάζονται. Primal Fear, Everyone Says I love you και The People vs. Larry Flynt, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για όλες, και έτσι η Ακαδημία κατέληξε στο Primal Fear.

Από εκεί η πορεία του μόνο ανοδική θα μπορούσε να είναι. Μπορεί όμως να έχει κάνει καταπληκτικές ερμηνείες, αλλά έχει πάρει μόνο 2 υποψηφιότητες. Χωρίς να κερδίσει καμία από αυτές τις φορές.

Β’ Ανδρικού: Primal Fear (1996)
Χάνει από: Cuba Gooding, Jr., Jerry Maguire

Α’ Ανδρικού: American History X (1998)
Χάνει από: Roberto Benigni, Life Is Beautiful (δεν έχω ακόμα καταλήξει, αλλά μάλλον διαφωνώ)

15. Sigourney Weaver

Working Girl (1988)

Η Signourney Weaver μπορεί να συνεχίζει να παίζει σε μεγάλες ταινίες και παραγωγές, βλέπε Avatar, αλλά έχει να πάρει υποψηφιότητα από τα 80’s. Είναι επίσης από τις ελάχιστες περιπτώσεις, που ήταν υποψήφια στις 2 βασικές κατηγορίες ερμηνείας, την ίδια χρονιά.

Αναλυτικά:

Α’ Γυναικείου: Aliens (1986)
Χάνει από: Marlee Matlin, Children of a Lesser God

Α’ Γυναικείου: Gorillas in the Mist (1988)
Χάνει από: Jodie Foster, The Accused

Β’ Γυναικείου: Working Girl (1988)
Χάνει από: Geena Davis, The Accidental Tourist

14. Michelle Pfieffer

dangerous liaisons

Αποτελούσε πάντα έναν συνδυασμό ομορφιάς και ταλέντου, την οποία εντοπίσαμε το 1987 με τις “Μάγισσες του Eastwick” την αγαπήσαμε την επόμενη κιόλας χρονιά με το , “Dangerous Liaisons”, και συνεχίσαμε να την αγαπάμε το ’89 με το “The Fabulous Baker Boys”.

Δική μου προσωπικά αγαπημένη ερμηνεία ήταν στο TimButron-ικό “Batman Returns” του 1992. Από τότε όμως μέχρι σήμερα έχει πάρει λίγο την κατιούσα, με το “The Family” του Luc Beson πέρσι, να σηματοδοτεί την επιστροφή της με τον καλύτερο τρόπο. 3 φορές υποψήφια, καμία νίκη:

Β’ Γυναικείου: Dangerous Liaisons (1988)
Χάνει από: Geena Davis, The Accidental Tourist

Α’ Γυναικείου: The Fabulous Baker Boys (1989)
Χάνει από: Jessica Tandy, Driving Miss Daisy

Α’ Γυναικείου:: Love Field (1992)
Χάνει από: Emma Thompson, Howards End

13. John Cusack

say-anything

Ο John Cusack ήταν μία φωνή της γενιάς του. Ήταν αυτός που όλοι θα ήθελαν να είναι, ένας αθεράπευτα ρομαντικός που πίστευε πάντα στην αγάπη. Και άφησε το στίγμα του αρχής γενομένης από την δεκαετία του 80. Ακούστε μερικούς τίτλους: The Sure Thing (1985), Better Off Dead… (1985), Anything (1989), Stand by Me (1986), Eight Men Out (1988). Και τόσα άλλα.

Συνεχίζει να έχει παρουσία, σε μεγάλα blockbuster, όπως το “2012” του Emmerich, αλλά και σε ανεξάρτητες παραγωγές.

Τα δικά μας αγαπημένα πάντως, “High Fidelity“, “Ταυτότητα”, αλλά και το “1408”.

Από την καριέρα του λοιπόν, σας ρωτάμε: Πόσες φορές ήταν υποψήφιος; Αν απαντήσατε δεν ξέρω, καλά απαντήσατε. Δεν έχει υπάρξει ποτέ υποψήφιος. Κομματάκι άδικο, δε νομίζετε;

12. Michael Keaton

Beetlejuice_Michael_Keaton

Αν είπατε ότι δεν σας αρέσει, σταματήστε εδώ να διαβάζετε. Γιατί θα μας εκνευρίσετε και δε μας πάει καθόλου με τον χαρακτήρα που ‘χουμε. (Μαλβίνα for Ever. Άσχετο). Σκεφτείτε τον “Σκαθαροζούμη” του 1988. Δεν ήταν καταπληκτικός;

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει κακούς, αστυνομικούς, ψυχοπαθής. Αλλά αναλογιστείτε κάτι άλλο. Το 1989 ενσαρκώνει τον Batman. Σχεδόν 30 χρόνια μετά, ακόμα κάνουμε την σύγκριση στο μυαλό μας, και μπορεί ο Bale, ίσως και o Affleck, να εκμοντερνίζουν τον υπερήρωα, αλλά Batman ήταν μόνο ο Keaton. Πάει και τελείωσε.

Με καμία υποψηφιότητα στο ενεργητικό του, θα είναι το “Birdman” του Innaritu, η ταινία που θα τον ξαναφέρει στο προσκήνιο; Εμείς Μιχαλάκι, μαζί σου.

11. Jim Carrey

The Truman Show

Και εδώ τι να πω; Τι να πω και εγώ ο μικρός και ασήμαντος ηθοποιός και αρθρογράφος; Μπορώ να πω κάτι; Δεν μπορώ. Θα πω όμως. Γιατί πόσο να κρατηθώ;.

Και αφήστε κατά μέρους “Μάσκα”, “Cable Guy”, “Ηλίθιος και Πανηλίθιος”. Όχι ότι δε μας άρεσαν. Τα έχουμε λατρέψει και σε κάθε ευκαιρία θα συνεχίζουμε να τα βλέπουμε.

Αλλά, ο ηθοποιός κατάφερε να δείξει αρκετές φορές τα δόντια του. Και απαριθμώ: “The Truman Show”, “Man on the Moon”, “The Majestic”, “Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού”, και εδώ μπαίνει τελεία. Θα μου πεις, αρκούν αυτές οι 4 ταινίες για να αποδείξει ο Carrey το βεληνεκές του; Ναι. Είναι.

Υποψηφιότητες ξέρετε πόσες; Καμία.

10. Julianne Moore

Far From Heaven

Και αυτό είναι το κομβικό σημείο του άρθρου στο οποίο αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω μία διακοπή για να ηρεμήσω. Καθώς το φαινόμενο Julianne Moore, με πληγώνει. Στην φιλμογραφία της συναντάμε χαρακτήρες, αστείους, ευχάριστους, σέξυ, έξυπνους, σε κάποιες από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει. Με ένα βασικό λάθος. Σπανίως αυτές οι ταινίες προβάλλονται στις εποχές που ξεκινάει το buzz των βραβείων. Δε φταίει αυτή. Ποτέ δεν φταίει αυτή.

Θυμάστε ταινίες; The Fugitive (1993), Short Cuts (1993), 42nd Street (1994), Safe (1995), Boogie Nights (1997), The Big Lebowski (1998), Cookie’s Fortune (1999), The End of the Affair (1999), Magnolia (1999), Far from Heaven (2002), Children of Men (2006), I’m Not There (2007), The Kids Are All Right (2010), Crazy, Stupid, Love (2011), What Maisie Knew (2013), Don Jon (2013), με καλύτερη ερμηνεία για εμένα το Blindness, αποδεικνύοντας έτσι ότι μπορεί να σταθεί σαν απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Το φετινό Still Alice, ίσως να την επαναφέρει στο κόκκινο χαλί σαν υποψήφια. Επίσης είναι από τις ελάχιστες ηθοποιούς που κατάφεραν να έχουν διπλή υποψηφιότητα μέσα στην ίδια χρονιά.

Αναλυτικά:

Β’ Γυναικείου: Boogie Nights (1997)

Χάνει από: Kim Basinger, L.A. Confidential

Α’ Γυναικείου: The End of the Affair (1999)
Χάνει από: Hilary Swank, Boys Don’t Cry

Α’ Γυναικείου: Far from Heaven (2002)
Χάνει από: Nicole Kidman, The Hours

Β’ Γυναικείου: The Hours (2002)
Χάνει από: Catherine Zeta-Jones, Chicago

9. Amy Adams

Doubt (2008)

Η Amy Adams θα κερδίσει. Σύντομα, θα το δείτε. Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της, δείχνοντας το πολύπλευρο ταλέντο της.

Στην δική της περίπτωση, ίσως να έχει σταθεί άτυχη απέναντι σε ερμηνείες που δεν θα μπορούσαν να μην βραβευθούν. Οπότε όσο και να μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν έχει πάρει στα χέρια της ακόμα το χρυσό αγαλματίδιο, στην περίπτωσή της τουλάχιστον, μπορούμε να πούμε ένα,”Κρίμα, αλλά ok”.

Α’ Γυναικείου: Junebug (2005)
Χάνει από: Rachel Weisz, The Constant Gardener

Β’ Γυναικείου: Doubt (2008)
Χάνει από: Penelope Cruz, Vicky Cristina Barcelona

Β’ Γυναικείου: The Fighter (2010)
Χάνει από: Melissa Leo, The Fighter

Β’ Γυναικείου: The Master (2012)
Χάνει από: Anne Hathaway, Les Miserables

Α’ Γυναικείου: American Hustle (2013)
Χάνει από: Cate Blanchett, Blue Jasmine

8. Bruce Willis

The Sixth Sense

Και σίγουρο τώρα κάποιοι από εσάς, θα αναρωτιέστε αν τα έχω χάσει.

Δεν τα έχω, σας βεβαιώνω. Μπορεί να έχετε στο νου σας ότι ο Bruce Willis ήταν “Die Hard” και τέλος. Όμως τα πράγματα σε ό,τι τον αφορά είναι διαφορετικά.

Το μόνο που θα κάνω θα είναι να σας υπενθυμίσω ταινίες στις οποίες θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον υποψήφιος: Mortal Thoughts (1991), Billy Bathgate (1991), The Player (1992), Pulp Fiction (1994), Nobody’s Fool (1994), 12 Monkeys (1995) (που εδώ έπρεπε να το πάρει κιόλας, αλλά έχε χάρη που ο Pitt ήταν τόσο συγκλονιστικός), The Sixth Sense (1999), και θα κλείσω τον κατάλογο με το Unbreakable (2000).

Ελάτε. Παραδεχτείτε το.

7. Tom Cruise

tom_cruise_magnolia_portrait

Και ενώ κάποτε ήταν ένας από τους πιο συνεπείς, τα τελευταία χρόνια κάτι ο γάμος με την Katie Holmes, κάτι τα χοροπηδητά στους καναπέδες της Oprah, όσο να πεις, κάπου το έχει χάσει το παιχνίδι.

Πριν όμως από όλα αυτά, ο Tommy είχε δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην ασημένια οθόνη με καλές ερμηνείες. Θυμηθείτε: Risky Business (1983), Top Gun (1986), The Color of Money (1986), Rain Man (1988), Born on the Fourth of July (1989), A Few Good Men (1992), Mission: Impossible (1996),  Jerry Maguire (1996), Eyes Wide Shut (1999), Magnolia (1999), Minority Report (2002), War of the Worlds (2005), The Last Samurai (2003), Lions for Lambs (2007), Valkyrie (2008), Tropic Thunder (2008), και πόσες ακόμα που δεν προλαβαίνω να απαριθμήσω. Πιστεύω όμως ότι έχω ανακαλύψει τι έχει συμβεί. Η κάθε ερμηνεία του Cruise επισκιάζεται από το όλο κλίμα της ταινίας, και έτσι ο ίδιος χάνεται.

3 υποψηφιότητες, καμία νίκη:

Α’ Ανδρικού: Born on the Fourth of July (1989)
Χάνει από: Daniel Day-Lewis, My Left Foot

Α’ Ανδρικού: Jerry Maguire (1996)
Χάνει από: Geoffrey Rush, Shine

Β’ Ανδρικού: Magnolia (1999)
Χάνει από: Michael Caine, The Cider House Rules

6. Brad Pitt

12 monkeys

Μάλιστα. Η προσθήκη αυτή στη λίστα, χωράει μεγάλη συζήτηση. Και πρόκειται για ένα θέμα διχασμού.

Καθώς μπαίνει στο debate του είναι ή όμορφος ή καλός ηθοποιός.

Από την Thlema and Louise, το 1991, μέχρι σήμερα έχει υπάρξει σε πολλές ταινίες, αλλά κατάφερε να μπει στις υποψηφιότητες μόλις τρεις φορές:

Β’ Ανδρικού: 12 Monkeys (1995)
Χάνει από: Kevin Spacey, The Usual Suspects

Α’ Ανδρικού: The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Χάνει από: Sean Penn, Milk

Α’ Ανδρικού: Moneyball (2011)
Χάνει από: Jean Dujardin, The Artist

5. Johnny Depp

Curse-Of-The-Black-Pearl-pirates-of-the-caribbean

Αν και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει μία καθοδική πορεία (The Tourist, λέγεται), πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι ο Γιαννάκης ο Ντεπ, έχει δώσει δείγματα γραφής.

Ίσως η ερμηνεία για την οποία θα έπρεπε να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια του, να ήταν εκείνη του “Ψαλιδοχέρι”, αλλά όσκαρ σε ταινία του Tim Burton; Αν είναι δυνατόν! Ειρωνεύομαι προφανέστατα.

Ο δρόμος άνοιξε με τους “Πειρατές”, αλλά δεν τον οδήγησε εκεί που θα έπρεπε. Μετά από αυτό φάνηκε ότι η ακαδημία του χρωστάει, και έτσι τον έθεσε υποψήφιο άλλες δύο φορές, με δεδομένο βέβαια ότι δεν θα κέρδιζε.

Α’ Ανδρικού: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Χάνει από: Sean Penn, Mystic River

Α’ Ανδρικού: Finding Neverland (2004)
Χάνει από: Jamie Foxx, Ray

Α’ Ανδρικού: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Χάνει από: Daniel Day-Lewis, There Will Be Blood

4. Bill Murray

lost-in-translation-2003

Από την στιγμή που ο αγαπημένος μας Murray εμφανίστηκε, εποχές “Saturday Night Live” λέμε τώρα, γρήγορα πήρε την θέση του στους αγαπημένους μας. Κάτι το στυλ, κάτι η εξυπνάδα του, κάτι το ταλέντο του, κάτι οι επιλογές του, μας κάνουν να τον θέλουμε συνεχώς στην οθόνη μας. Από το Ed Wood μέχρι “Την Ημέρα της Μαρμότας”, και από το “Rushmore”, μέχρι το “Zombieland”, ο Murray είναι μία σταθερή αξία, η οποία όμως έφτασε μόνο μία φορά στις υποψηφιότητες, εξαιτίας της Coppola.

Α’ Ανδρικού: Lost in Translation (2003)
Χάνει από: Sean Penn, Mystic River (όπου αν δεν ήταν εκείνος, νομίζω ότι το όσκαρ στον Billy, ήταν δεδομένο)

3. Ian McKellen

Gods And Monsters

Από το θέατρο, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση ο Sir Ian McKellen μετράει δουλειές από την δεκαετία του 60.

Cold Comfort Farm (1996), Apt Pupil (1998), Gods and Monsters (1998), μέχρι τον “Άρχοντα των Δακτυλιδιών” και τους “Χ-MEN”, ξέρεις ότι με το που θα τον δεις στην οθόνη, ότι πρόκειται για κάτι καλό.

Κι όμως, η ακαδημία μάλλον εθελοτυφλεί 2 φορές μόνο υποψήφιος, και αν θέλετε τη γνώμη, που τη θέλετε και το ξέρω, δύο άδικες νίκες εις βάρος του.

Α’ Ανδρικού: Gods and Monsters (1998)
Χάνει από: Roberto Benigni, Life Is Beautiful

Β’ Ανδρικού: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
Χάνει από: Jim Broadbent, Iris

2. Robert Downey Jr.

tropic_thunder

Μπορεί να τον είχαμε δει σε πολλές ταινίες, αλλά το όνομα του το μάθαμε απ’ έξω κι ανακατωτά μετά τον Iron Man. Κακά τα ψέματα. Ο Robert Downey Jr. όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν ήρωα σε σιδερένια πανοπλία, και δυστυχώς για τον ίδιο αυτό θα τον καταδιώκει. Καλλιτεχνικά, διότι επαγγελματικά, μόνο τα χρήματα που μπόρεσε να βγάλει, νομίζω του αρκούν.

Τι να πρωτοπούμε; Chaplin (1992),  Natural Born Killers (1994), Richard III (1995), Home for the Holidays (1995), One Night Stand (1997), Two Girls and a Guy (1998), και αυτά είναι ένα δείγμα.

Θα μπορούσα να θεωρηθώ και υπερβολικός λέγοντας ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ακόμα και για τα “Καληνύχτα και Καλή Τύχη”, και “Sherlock Holmes”, αλλά έχε χάρη. που πρέπει να διατηρήσω την αντικειμενικότητά μου.

Πάντως η αλήθεια είναι, πως και τις δύο φορές που ήταν υποψήφιος, δυστυχώς ο αντίπαλος που κέρδισε, ΈΠΡΕΠΕ να το πάρει. Δηλαδή:

Α’ Ανδρικού: Chaplin (1992)
Χάνει από: Al Pacino, Scent of a Woman

Β’ Ανδρικού: Tropic Thunder (2008)
Χάνει από: Heath Ledger, The Dark Knight

1. Gary Oldman

tinker-tailor-soldier-spy-review

Ήταν απόλυτα λογική και συνειδητή η επιλογή του Gary Oldman στην πρώτη θέση. Και γιατί; Γιατί μπορεί άλλοι ηθοποιοί αυτής της λίστας να μην έχουν υπάρξει ποτέ υποψήφιοι, αλλά το γεγονός ότι ο Oldman έχει υπάρχει μόνο μία φορά, σε κάνει να θες να βγεις από τα ρούχα σου.

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτό. Αλλά τα γεγονότα θα μιλήσουν μόνα τους: Sid & Nancy (1986), Prick Up Your Ears (1987), JFK (1991), Bram Stoker’s Dracula (1992), True Romance (1993), Leon (The Professional) (1994), Immortal Beloved (1994), Air Force One και The Fifth Element (1997), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), Batman Begins (2005), The Unborn (2009),  A Christmas Carol (2009), The Book of Eli (2010).

Και όλα αυτά να αγνοούνται, μέχρι τι στιγμή που ήρθε το Tinker Tailor Soldier Spy (2011). Και όλοι ανυπομονούσαμε για τον ευχαριστήριο λόγο του. Κι όμως, ακόμα μία φορά απογοητευτήκαμε.

Γιατί καλός ο Dujardin, χρυσός ο Dujardin, αλλά Oldman δεν θα γίνει ποτέ.

Α’ Ανδρικού: Tinker Tailor Soldier Spy (2011)
Χάνει από: Jean Dujardin, The Artist

Ξεχάσαμε όμως πολλούς. Όπως: Kevin Bacon, Annette Bening, Matthew Broderick, Steve Buscemi, Kirk Douglas, Ralph Fiennes, Albert Finney, Harrison Ford, Richard Gere, Brendan Gleeson, Danny Glover, John Goodman, Pam Grier, Ed Harris, Samuel L. Jackson, Laura Linney, John Malkovich, Steve Martin, Malcolm McDowell, Ewan McGregor, Alfred Molina, Jeanne Moreau, Liam Neeson, Bill Nighy, Joaquin Phoenix, Dennis Quaid, Christina Ricci, Alan Rickman, Will Smith, Donald Sutherland, John Travolta, Mark Wahlberg.

Εσείς ποιον θα θέλατε να δείτε με χρυσό αγαλματίδιο;

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,