Ο Christian Bale ζήλεψε τον Ben Affleck - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christian Bale ζήλεψε τον Ben Affleck

Ειδήσεις | 27-11-2014 |

Από την στιγμή που έβγαλε την μάσκα και την κάπα του, ο Christian Bale φαίνεται να ψάχνει μεγαλύτερους ρόλους, και κυρίως χαρακτήρες που μιλούν φυσιολογικά.

Και ενώ η fans, πήραν θέση σχετικά με την θέση του στην κληρονομιά του Batman, ο ίδιος φαινόταν απρόθυμος να απαντήσει σχετικά με τον Bruce Wayne και τις ταινίες που θα αφορούν την “Justice League”,  αλλά επίσης φαινόταν να μην θέλει να πάρει θέση σχετικά με την επιλογή του Ben Affleck να φορέσει τη στολή της νυχτερίδας. Το κοινό όμως συνέχισε να κάνει ερωτήσεις.

Για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Empire Magazine, ο διαβάσαμε για πρώτη φορά την γνώμη του σχετικά με τον μέλλον του υπερήρωα της DC: “Πρέπει να παραδεχτώ ότι αρχικά, έστω και αν αισθανόμουν ότι ήταν η σωστή στιγμή να σταματήσω, υπήρχε ένα κομμάτι μου που έλεγε ‘ας κάνουμε άλλη μία’. Έτσι όταν άκουσα ότι κάποιος άλλος θα το κάνει, σταμάτησα τα πάντα και κοιτούσα το κενό για μισή ώρα. Αλλά είμαι 40. Το ότι ζήλεψα κάποιον άλλον που θα κάνει τον Batman, θα έπρεπε να το έχω ξεπεράσει. Δεν έχω μιλήσει με τον Ben, αλλά του έστειλα ένα mail με όσα έμαθα με τον δύσκολο τρόπο. Φαντάζομαι ότι θα κάνει τα πάντα να αποφύγει αυτά που έκανα εγώ”. 

Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι, ας πρόσεχες Christian. Εμείς σε θέλαμε. Εσύ μας απαρνήθηκες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,