Ο Bill Murray, στην κινηματογραφική μεταφορά του "Magic City" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Bill Murray, στην κινηματογραφική μεταφορά του “Magic City”

Ειδήσεις | 16-11-2014 |

O Murray συμφώνησε στο να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του τηλεοπτικού “Magic City”, του δικτύου Starz. Το περίεργο όμως είναι αλλού.

Παραμένοντας στον αέρα μόνο για 2 σεζόν, η σύγχρονη γκανστερική σειρά με έδρα το Miami, προσπάθησε να γίνει η απάντηση στο απόλυτα επιτυχημένο “The Sopranos”. Η πρώτη σεζόν πήρε μέτριες μέχρι και κακές κριτικές, και η δεύτερη ολοκληρώθηκε μετά από μόλις 16 επεισόδια, χωρίς ουσιαστικό φινάλε, και χωρίς να καταλάβει κανείς ότι υπήρξε.

Άρα γιατί πρέπει να αναβιώσει;

Γιατί αυτό θέλει ο δημιουργός της Mitch Glazer. Ο βετεράνος του Hollywood veteran, έχει καταφέρει να έχει σχέσεις με σχεδόν όλη την elite, συμπεριλαμβανομένου και του Murray, από εποχή “Saturday Night Live”.

Ο συνδυασμός Glazer/Murray δεν είχε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, με τελευταία δουλειά το “Passion Play” του 2010, που αποτέλεσε και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Glazer, με Bill Murray, Mickey Rourke και  Megan Fox, με την ταινία να βγαίνει σε 2 μόνο αίθουσες το 2011, με κέρδη στο box office, 3 χιλιάδες δολάρια.

Στο Magic City πάντως θα επιστρέψει και το τηλεοπτικό cast, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι επιτυχία.

Το μόνο που μπορεί να σώσει το εγχείρημα είναι ότι ο Murray έχει αποδείξει ότι έχει κοινό που τον ακολουθεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα απογοητευτούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: ,