Το "Nightcrawler" πρώτο στο box office των ΗΠΑ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Nightcrawler” πρώτο στο box office των ΗΠΑ!

Ειδήσεις | 8-11-2014 |

Το θρίλερ εγκλήματος με τον Jake Gyllenhaal, “Nightcrawler“, έφτασε το σαββατοκύριακο στο No1 του box office στις ΗΠΑ ισοφαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τοOuija που ήταν σε αυτή τη θέση την προηγούμενη εβδομάδα. Και οι δύο ταινίες εισέπραξαν περίπου $10,9 εκατομμύρια.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Dan Gilroy σχετικά με έναν άνεργο κοινωνιοπαθή που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας πλάνα από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα έπιασε την κορυφή την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του λαμβάνοντας παράλληλα από εξαιρετικές κριτικές. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα ήταν πίσω από το “Ouija“, την ταινία τρόμου που βασίζεται σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro το οποίο αναμενόταν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση τη δεύτερη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, αλλά επωφελήθηκε από το Σαββατοκύριακο του Halloween και την έλλειψη ανταγωνισμού από άλλες νέες ταινίες τρόμου.

Η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε από το δράμα του David Ayers για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, “Furyμε $9.1 εκατομμύρια στην τρίτη θέση, το δράμα εγκλήματος του David Fincher, “Gone Girl στην τέταρτη θέση με $8,8 εκατομμύρια και την ταινία κινουμένων σχεδίων, “The Book of Life“, με $8,3 εκατομμύρια.

Δεν υπήρχαν άλλες νέες ταινίες στο top-10, αλλά το βρετανικό scifi θρίλερBefore I Go to Sleep“, έκανε καταστροφικό ντεμπούτο με μόλις $2 εκατομμύρια, αριθμό που σηματοδότησε νέο αρνητικό ρεκόρ καριέρας για τους αστέρες Nicole Kidman και Colin Firth.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,