Ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστής σε franchise βασισμένο σε μυθιστόρημα του Steven King - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστής σε franchise βασισμένο σε μυθιστόρημα του Steven King

Ειδήσεις | 25-11-2014 |

Ένα νέο franchise αποτελούμενο από 4 μέρη και βασισμένο στο μυθιστόρημα του Stephen King, The Stand (1978), φημολογείται ότι θα ξεκινήσει στο Hollywood με το Matthew McConaughey να είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η φήμη υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο σκηνοθέτης του “The Fault in Our Stars“, Josh Boone, την επιβεβαίωσε λέγοντας πως σκηνοθέτης της κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος των 1200 λέξεων θα είναι ο ίδιος.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ McConaughey θα είναι στο ρόλο του Randall Flagg, ενός υπερφυσικού ήρωα των μυθιστορημάτων του Stephen King που πρωτοεμφανίζεται στο The Stand. Είναι ένας δαίμονας και σκληρός μάγος που υπάρχει σε εννέα μυθιστορήματα του King, συμπεριλαμβανομένου του The Dark Tower. Στο The Stand ο Flagg προσπαθεί να ανακατασκευάσει τον πολιτισμό στο Las Vegas μετά από μία έξαρση της πανούκλας που μείωσε τον πληθυσμό της Γης.

Ο Boone περιέγραψε το The Stand ως ένα παιχνίδι ηθικής”. “Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού είναι η μάχη για τις ψυχές αυτών των ανθρώπων” συνέχισε.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Matthew McConaughey είχε βραβευτεί με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου πέρυσι για το “Dallas Buyers Club“, είναι ο πρωταγωνιστής στο “True Detective” και πρωταγωνίστησε στο φετινό “Interstellar“.

Η έναρξη των γυρισμάτων υπολογίζεται να γίνει στις αρχές του 2015.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,