Και το θρίλερ με τη βιογραφία του Jobs, από τον Danny Boyle, συνεχίζεται - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και το θρίλερ με τη βιογραφία του Jobs, από τον Danny Boyle, συνεχίζεται

Ειδήσεις | 6-11-2014 |

Αυτό δεν είναι casting. Το γιοφύρι της Άρτας είναι. Ξέρετε. Αυτό που ολημερίς το χτίζανε; Και το βράδυ γκρεμιζόταν; Ε αυτό. Αλλά ας πάμε πρώτα στα σίγουρα.

Στο cast της ταινίας έρχεται να προστεθεί ο Seth Rogen, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον δεξί χέρι του Steve Jobs, Steve Wozniak. Φήμες θέλουν να μην έχει υπογράψει ακόμα, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι ο ηθοποιός θα αρπάξει την ευκαιρία για να μας δείξει ότι μπορεί να σταθεί και σε κάτι πιο δραματικό.

Το δράμα για τον Danny Boyle βέβαια ξεκινάει με τον πρωταγωνιστή του.

Στην αρχή ήταν ο Leonardo DiCaprio. Αλλά αυτό έληξε γρήγορα.

Στη συνέχεια ήταν ο Christian Bale. Αλλά και αυτός αποχώρησε, μετά από επιθυμία του ίδιου, καθώς όπως αναφέρουν διάφορα πηγαδάκια, αισθάνθηκε ότι δεν μπορεί να ενσαρκώσει τον ιδρυτή της Apple.

Αλλά γρήγορα έπεσε κι άλλο όνομα στο τραπέζι. Αυτή τη φορά, φήμες θέλουν τον Michael Fassbender να είναι σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μόνο σίγουρο πια είναι ότι τα γυρίσματα που σκόπευαν να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να καθυστερήσουν. Κι άλλο. Πάντως όποιος και να επιλεγεί, θα είναι σίγουρα καλύτερος από τον Jobs του Aston Kutcher. Συγνώμη Aston. Δεν το ήθελα. (Ψέμματα λέω).

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,