Οι δηλώσεις του James Cameron για το sequel του Avatar! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δηλώσεις του James Cameron για το sequel του Avatar!

Ειδήσεις | 27-11-2014 |

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η συνέχεια του επιτυχημένου και πρωτοποριακού Avatar με sequel που θα απολαύσουμε το 2016, αναρωτιόμασταν πως θα είναι η επερχόμενη ταινία.

Ο σκηνοθέτης του έργου James Cameron παρέδωσε τον τελευταίο καιρό συνεντεύξεις σε ξένα δημοσιογραφικά sites σχετικά με την σεναριακή πορεία της ταινίας και τα τεχνικά σημεία.

«Το σίγουρο είναι πως θα εκπλαγείτε. Θα είναι κάτι που δεν θα το περιμένετε.»

«Το Avatar χρησιμοποίησε τεχνικές που ήταν αρκετά πρωτοποριακές για την εποχή του και θα συνεχίσω να πειραματίζομαι σε αυτό το στυλ και στην δεύτερη ταινία. Κινούμαι σε ένα αρκετά ώριμο επίπεδο και θα πραγματοποιήσω το φιλμ σε ποιότητα 48fps, το διπλάσιο από ότι έχετε δει έως τώρα.»

«Ως προς την σκηνοθεσία, ένα πράγμα παράδοξα ευχάριστο είναι το γεγονός πως απομονώσαμε κάποιες σκηνές από την ταινία και παρατηρήσαμε την φωτογραφία τους. Οι σκηνές αυτές είναι δημιουργήματα της ψηφιακής κάμερας, ενώ είναι απλά ένα ποσοστό τάξεως 20-25% του συνόλου του υλικού που πρόκειται να δείτε.. που είναι τόσο σύνθετο, παραγωγικά.»

«Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να δουν νέους κόσμους και χαρακτήρες, οπότε η ‘εμπειρία’ που θα αποκτήσουν από το έργο, θα κρίνεται άμεσα από το αποτέλεσμα. Οφείλουμε να έχουμε ένα δημιούργημα το οποίο θα συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να είναι απρόσμενο.»

Με αυτά τα λόγια η προσμονή των θεατών αυξάνεται σίγουρα..!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,