Διαβάστε το prequel comic book του Interstellar γραμμένο από τον Nolan! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διαβάστε το prequel comic book του Interstellar γραμμένο από τον Nolan!

Ειδήσεις | 19-11-2014 |

Ο Christopher Nolan σχεδιάζει κάτι καινούριο σχετικό με το Interstellar. Όχι, δεν είναι sequel – είναι ένα διαστρικό comic για τον Dr. Mann, τον αστροναύτη που είχε πάει στο διάστημα με την “Lazarus Mission” πολύ πριν την αποστολή του Cooper (Matthew McConaughey) στο διάστημα. Πάρτε μια γεύση από το διαστρικό comic. (Attention: Υπάρχουν πολλά spoilers για το Interstellar παρακάτω.)

Ο Nolan έγραψε το comic ως prequel για μια επερχόμενη έκδοση του Wired. Με τίτλο «Absolute Zero», η ιστορία των 7 σελίδων περιστρέφεται γύρω από τον Dr Mann ( Matt Damon στην ταινία) και το ρομπότ KIPP σε μια κρίσιμη στιγμή στο ταξίδι τους.

Αν θυμάστε, ο Dr Mann είναι ένας από τους αστροναύτες που πήγαν στην αποστολή Lazarus για να βρουν ένα νέο πλανήτη ικανό να ζήσουν οι άνθρωποι. Η Brand  (Anne Hathaway) αλλά και άλλοι μιλούν γι ‘αυτόν ως έναν μεγάλο και  γενναίο άντρα, μέχρι την στιγμή που τον συναντούν και τον γνωρίζουν.Τότε αποκαλύπτεται η αλήθεια και τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή.

Οι μεταδόσεις του Mann έπεισαν τον Cooper και την υπόλοιπη Endurance team να μεταβεί στον πλανήτη που βρισκόταν, με την ελπίδα να είναι αυτός ένας κατοικήσιμος πλανήτης. Αντ ‘αυτού, θα ανακαλύψουν έναν παγωμένο πλανήτη ακατάλληλο για την ανθρώπινη ζωή. Ο Mann αποκαλύπτει στον Cooper ότι “μαγείρεψε” τα δεδομένα έτσι ώστε η Endurance team να έρθει να τον σώσει.

Η ανάδειξη της κακής πλευράς του Mann είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της ταινίας, έτσι, είναι ωραίο να πάρετε μια μικρή γεύση πριν την δείτε.Το comic αφορά τα γεγονότα πριν από το διαστρικό ταξίδι εστιάζοντας στη στιγμή που ο Mann περνά στη σκοτεινή πλευρά. Όπως σημειώνει το THR,το comic είναι μια ασυνήθιστη κίνηση για τον Nolan καθώς ο ίδιος ποτέ άλλοτε δεν πρόβαλλε τις κομμένες σκηνές από τις ταινίες του.

Το «Absolute Zero» εικονογραφήθηκε από τον Sean Gordon Murphy, ο Matt Hollingsworth ήταν colorist και η Tana Ford ήταν η letterer. Ακολουθεί μια προεπισκόπηση. Θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 25 Νοεμβρίου.

Δες και το μεγάλο αφιέρωμα για το Interstellar, τα νοήματά του και ότι πρέπει να ξέρεις αφού το δεις.

Δες και μία άποψη για τα sci-fi με έναυσμα το Interstellar. 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,