Το sequel του Independence Day μάλλον γίνεται πραγματικότητα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το sequel του Independence Day μάλλον γίνεται πραγματικότητα

Ειδήσεις | 29-11-2014 |

Φαίνεται πως τελικά η φημολογούμενη συνέχεια του Independence Day (1996) θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με μη επίσημη πληροφόρηση, το studio Fox να έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη της παραγωγής και στόχος είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το Μάιο του ερχόμενου έτους.

Αντίθετα με προηγούμενες φημολογίες που είχαν κυκλοφορήσει, η ταινία θα αποτελείται από ένα μόνο μέρος κι όχι δύο όπως λεγόταν ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Will Smith μάλλον δε θα συμμετάσχει στη νέα ταινία.

Δεν υπάρχει συμφωνία σε ισχύ με τον Roland Emmerich που είχε σκηνοθετήσει την προηγούμενη ταινία αλλά αυτό είναι μάλλον μία τυπική διαδικασία. Για το cast δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία εκτός απ’αυτήν που αναφέραμε που θέλει το Will Smith να μη συμμετέχει. Η παραγωγή, πάντως, θα τον δεχτεί πίσω με χαρά αν αλλάξει γνώμη.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το σενάριο της ταινίας εκτός από το ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές, με το Will Smith και χωρίς αυτόν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, συμμετείχαν αρκετοί στη συγγραφή του σεναρίου, όπως ο (σκηνοθέτης και σεναριογράφος) του προηγούμενου) Emmerich και ο Dean Devlin (σεναριογράφος του προηγούμενου). Στα ονόματα που ακούγονται συμπεριλαμβάνεται και ο James Vanderbilt αλλά και ο Carter Blanchard.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,