Ακυρώνεται το 'Idol’s Eye' του Olivier Assayas με De Niro και Pattinson - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακυρώνεται το ‘Idol’s Eye’ του Olivier Assayas με De Niro και Pattinson

Ειδήσεις | 10-11-2014 |

Είναι ευρέως γνωστό πως ο «κινηματογραφικός» Edward των ταινιών Twilight Robert Pattinson, είχε επίσης συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, πολλές από τις οποίες χαρακτηρίζονται και indie. Αφού πέρασε η «επιδημία» του Twilight, ο Pattinson δεν ξεχάστηκε αφού τον είδαμε στο Cosmopolis που συζητήθηκε θετικά και αρνητικά τόσο πολύ και περιμένουμε επίσης το The Roven.

Η επερχόμενη ταινία όμως Idol’s Eye του Γάλλου σκηνοθέτη Olivier Assayas στην οποία και θα πρωταγωνιστούσε ο Pattinson δίπλα στον καταξιωμένο Robert De Niro δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά.

«Λόγω του γεγονότος ότι η χρηματοδότηση στους παραγωγούς της ταινίας δεν στάθηκε τυχερή, η εταιρία ταινιών Beneroya Pictures αποφάσισε να ακυρώσει την συνεργασία της με την ταινία ‘Idol’s Eye’», τονίστηκε από την επίσημη σελίδα της Beneroya Pictures.

Τα βασικά γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στο Τορόντο, με τον Robert De Niro να ενσαρκώνει ένα νονό του εγκλήματος με το όνομα Tony Accardo και τον Robert Pattinson έναν υψηλής περίπτωσης αρχηγό σπείρας διαρρήξεων.

Αυτή θα ήταν η δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Olivier Assayas, μετά το Clouds of Sils Maria και η μεγάλη του ευκαιρία να αναδειχθεί στο box office της Αμερικής.

Πάντως ο ίδιος ο Michael Benaroya διευθυντής των Benaroya Pictures άφησε να εννοηθεί πως μπορεί στο μέλλον να δούμε τελικά την ταινία. Όπως τόνισε άλλωστε:

«Είναι κάτι που προσπαθήσαμε να αποφύγουμε, αλλά αναφορικά με την έλλειψη χρηματοδότησης από τους παραγωγούς που ήταν βασισμένη σε άλλα κριτήρια, καταφύγαμε σε αυτή την επιλογή. Η εταιρία παραγωγής Benaroya Pictures σκέφτεται να επανακτήσει τα δικαιώματα της ταινίας και να προχωρήσει το αίτημα της παραγωγής της ταινίας, όταν καταφέρουμε να φτιάξουμε νέο σενάριο και να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα.»

Διαβάστε περισσότερα για: , ,