Η Marisa Tomei απαιτεί περισσότερους πρωταγωνιστικούς ρόλους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Marisa Tomei απαιτεί περισσότερους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Ειδήσεις | 22-11-2014 |

Η βρέθηκε στο “Key West Film Festival” για να προμοτάρει την ταινία στην οποία είναι και παραγωγός, “Loitering With Intent”, και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Η ηθοποιός, η οποία θα γίνει 50 ετών σε ένα μήνα, έχει ένα όσκαρ Β’ Γυναικείου, για το “My Cousin Vinny” πριν 22 χρόνια, και πρόσφατα ήταν υποψήφια πάλι για Β’ Γυναικείου για τον “Παλαιστή του Darren Aronofsky. Φαίνεται πως οι υποστηρικτικοί ρόλοι την ήθελαν πολύ, και τους επέλεξε και η ίδια:“Η φιλοσοφία κάθε ρόλου είναι αυτή που με ενθουσιάζει. Πάντα πίστευα ότι προτιμώ να είμαι βοηθητική, η έξυπνη, η σέξυ ή η πιο τρελή. Αλλά είναι δύσκολο να είσαι σε δεύτερο ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενη για τους ρόλους μου, αλλά τώρα σαν να αισθάνομαι ότι χρειάζομαι περισσότερους πρωταγωνιστικούς ρόλους”. 

Συν τοις άλλοις, έχει όλη την καλή διάθεση να τους δημιουργήσει, και έτσι η παραγωγή του “Loitering With Intent” είναι η πρώτη ένδειξη ότι αυτό πλέον την αφορά.

Στην ταινία, την οποία η πλατφόρμα “The Orchard” βγάζει σε VOD τον άλλο μήνα πριν την κανονική έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, 2 ηθοποιοί που προσπαθούν να κάνουν καριέρα, λένε ψέματα για ένα project που υποτίθεται ότι έχουν γράψει για τον εαυτό τους για να εξασφαλίσουν παραγωγή, αλλά τώρα που τα περιθώρια στενεύουν πρέπει να παραδώσουν το σενάριο που έχουν υποσχεθεί.

Loitering with Intent

Στην κωμωδία, η Tomei ενσαρκώνει μία χιουμοριστική παρουσία που προσπαθεί να τους βοηθήσει.

Δηλώνει η ίδια:“Η ταινία αυτή έγινε με καλούς φίλους, και ήταν όνειρό μας να συνεργαστούμε. Ήταν κομμάτι του ονείρου να συμμετέχω σε κάτι από την αρχή, να δουλέψω με φίλους μου, και να εμπλακώ στην παραγωγή”. 

Η δήλωση όμως φωτιά είναι άλλη:”Βασίζομαι στους αντζέντηδές μου, αλλά οι περισσότερες δουλειές, έχουν έρθει από φίλους. Θα προσπαθήσω να φτιάξω δουλειά για τον εαυτό μου, και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει σε λίγα χρόνια αυτό, και δεν ξέρω αν θα πετύχω. Αλλά μπορεί και να μου ανοίξει νέες πόρτες”.

Στο πέρασμα του χρόνου, έχει καταφέρει να έχει ένα μεγάλο κοινό που την ακολουθεί (εμού συμπεριλαμβανομένου), και είναι απορίας άξιο το γιατί δεν είναι ακόμα στην θέση που της αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα για: