Η Angelina Jolie, συγκινημένη στην παγκόσμια πρεμιέρα του "Unbroken" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Angelina Jolie, συγκινημένη στην παγκόσμια πρεμιέρα του “Unbroken”

Ειδήσεις | 19-11-2014 |

H Angelina Jolie με τον σύζυγό της Brad Pitt βρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα του “Unbroken”, στην Αυστραλία, μαζί με τους πρωταγωνιστές της, Jack O’Connell, Miyavi και τον παραγωγό, Matt Baer.

Το ζευγάρι μίλησε με τους θεατές που βρέθηκαν εκεί, υπέγραψαν αυτόγραφα και τράβηξαν πολλές selfies, ουσιαστικά στην πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μετά και τον γάμο τους.

Η Jolie έβαλε τα κλάματα, όταν η οικοδέσποινα της βραδιάς, Emma Freedman, διάβασε το τι είχε πει ο Louis Zamperini για την ίδια. Ο Zamperini γνώρισε την  Jolie λίγο πριν πεθάνει τον προηγούμενο Ιούλιο:”Η Angelina αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Ξέρει τι θέλει, και ξέρει τι κάνει, και την εμπιστεύομαι 100%. Έχω όλη την σιγουριά του κόσμου ότι το ‘Unbroken’ θα είναι σπουδαία ταινία”.

Το “Unbroken” γυρίστηκε στο Sydney και άλλες τοποθεσίες της Αυστραλίας την προηγούμενη χρονιά. Αφηγείται την ιστορία του ολυμπιονίκη και ήρωα πολέμου Louis “Louie” Zamperini (O’Connell) ο οποίος, μαζί με άλλους δύο συντρόφους, επέζησαν 47 μέρες πάνω σε μία σχεδία, μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, για να συλληφθούν από το Ιαπωνικό Ναυτικό, και να οδηγηθούν σε φυλακές.

Το κοινό φαίνεται να έχει θετική αντίδραση με την ταινία, με την Jolie να χειροκροτείται μετά το τέλος της προβολής.

pitt-jolie-australia-premiere-unbroken-01 angelina-jolie-australia-premiere-unbroken-01 angelina-jolie-australia-premiere-unbroken-02 jolie-miyavi-melody-pitt-australia-premiere-unbroken-01

Διαβάστε περισσότερα για: ,