Η Angelina Jolie επιβεβαίωσε την απόσυρσή της από το χώρο της ηθοποιίας! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Angelina Jolie επιβεβαίωσε την απόσυρσή της από το χώρο της ηθοποιίας!

Ειδήσεις | 21-11-2014 |

Η Angelina Jolie επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από ηθοποιός για να επικεντρωθεί στην καριέρα της ως σκηνοθέτης. Μιλώντας στο περιοδικό Du Jour σε συνέντευξη για την προώθηση της νέας ταινίας της,”Unbroken“, η βραβευμένη με Όσκαρ για το “Girl, Interruptedσταρ είπε με σιγουριά ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα πίσω από την κάμερα και αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής.

Δεν ήμουν ποτέ άνετη ως ηθοποιός. Ποτέ δε μου άρεσε να είμαι μπροστά στην κάμερα.είπε η Jolie. Ποτέ δε νόμιζα ότι μπορούσα να σκηνοθετήσω, αλλά ελπίζω να μπορέσω να κάνω καριέρα σε αυτό, γιατί είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη.

Η Jolie δήλωσε τον Ιούνιο ότι η προγραμματισμένη εμφάνισή της ως Κλεοπάτρα σε ένα biopic (του οποίου η ιστορία τραβάει χρόνια τώρα) θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος ρόλος της. Είναι ένας από εκείνους τους ρόλους στον οποίο πρέπει να τα δώσεις όλα κι έπειτα να σταματήσεις τελειώνοντας έτσι με έναν εξαιρετικό τρόποείπε στο BBC Radio Five Live. Τί καλύτερο θα μπορούσα να κάνω μετά α’αυτό;

Ο δημοφιλής σταρ δήλωσε, επίσης, ότι δυσκολεύτηκε να πείσει το σύζυγό της, Brad Pitt, ότι το “Unbroken” ηταν η σωστή ταινία για να κάτσει για δεύτερη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη απόπειρα έγινε το 2011 με το “In the Land of Blood and Honey” ενώ νωρίτερα, το 2007, είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με όνομα “A Place in Time“.

Πήγα στο σπίτι και είπα στον Brad: Είμαι πραγματικά περίεργη για αυτήν την ταινία. Είναι ένας θρίαμβος του ανθρώπινου πνεύματος να βρει την πίστη και τη συγχώρεση και η ζωή αυτού του ανθρώπου φαίνεται τόσο ενδιαφέρουσα. Θα συζητιέται για πάντα.

Αποκάλυψε, επίσης, την τρίτη ταινία της, “By the Sea“, ένα ρομαντικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Brad Pitt. “Είναι δύσκολο πράγμα είναι να σκηνοθετώ και τον εαυτό μου και τον Bradείπε.

Εμείς, πάντως, θα στεναχωρηθούμε που δε θα την ξαναπολαύσουμε μπροστά στην κάμερα. Εσείς;

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,