"Γάμος αλά Ελληνικά 2" έρχεται! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Γάμος αλά Ελληνικά 2” έρχεται!

Ειδήσεις | 14-11-2014 |

Η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης κωμωδίας “Γάμος αλά Ελληνικά” της Nia Vardalos που είδαμε το 2002 έρχεται!!!Η ταινία που παρουσίασε με κάποια υπερβολή βέβαια την ελληνική πραγματικότητα των Ελλήνων του εξωτερικού θα επιστρέψει στις μεγάλες οθόνες καθώς η Nia Vardalos είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό να γράφει το σενάριο του sequel όπως είχε δηλώσει σε σχετικό tweet της παλιότερα .

Πλέον όμως είναι και επίσημο αφού η Universal Studios αγόρασε τα δικαιώματα.Στην παραγωγή εκτός της ίδιας της Vardalos θα είναι και οι Paul Brooks,Scott Niemeyer,Steven Shareshian,Rita Wilson,Gray Goetzman και τελευταίος και καλύτερος ο Tom Hanks που είναι και λάτρης της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο John Corbett θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της Vardalos και σε αυτή την ταινία.Όσον αφορά στην υπόθεση, ένα μεγάλο μυστικό θα αποκαλυφθεί αυτή τη φορά,αλλά θα γίνει και ένας ακόμη γάμος ,μεγαλύτερος και ακόμα πιο αντιπροσωπευτικός της ελληνικής κουλτούρας!

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε για άλλη μία φορά επί της μεγάλης οθόνης τα χούγια μας να βγαίνουν στη φόρα και να σατυρίζονται οι υπερβολές από τις οποίες διακατεχόμαστε ως λαός.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,